Andrés Esteban tanca quatre anys al Marianao Poblet, amb un tracte "excepcional"

SEGONA CATALANA
Per Minerva Pacheco el 03/05/2023
Andrés Esteban tanca quatre anys al Marianao Poblet, amb un tracte "excepcional"
Fotògraf: CD Marianao Poblet
El tècnic riberenc i el seu company de banqueta, Jordi Estradera, no continuaran al capdavant del primer equip
Andrés Esteban i Jordi Estradera, els dos entrenadors van arribar l'any 2019, procedents del Sant Mauro, per liderar al primer equip del CD Marianao Poblet i aconseguir l'objectiu d'ascendir a Primera Catalana tancaran aquest diumenge a Esplugues el seu cicle esportiu al club de Sant Boi de Llobregat.

"Aquest projecte va arencar fa quatre temporades. Vam tenir una reunió amb la directiva del club i li vam presentar un projecte en el qual intentaríem que en 3 anys l'equip ascendís a Primera Catalana", explica Andrés. Després de 4 anys, directiva i entrenadors han pres la decisió de mutu acord de no continuar la pròxima temporada. "Han estat 4 anys difícils, amb una pandèmia pel mig, on no s'han pogut fer les coses bé per assolir aquest objectiu".

El primer any com a entrenadors va coincidir amb la pandèmia. Quan portaven la meitat de la primera volta feta, la competició es va suspendre. El segon any, va passar el mateix, van començar molt bé els primers partits i al tercer, la competició es va tornar a suspendre. "Havíem fet un bon equip, amb nous fitxatges, però es va tornar a suspendre la competició i la federació va crear el torneig de la Copa", assenyala Andrés.


Molts jugadors van decidir marxar perquè el que volien era competir, això va fer que l'equip es desmuntés per complet. El tercer any, van haver de fer un equip completament nou i molt competitiu on van fer una bona temporada, però es van quedar a les portes de pujar a Primera Catalana. "Va ser la millor temporada i l'única complerta fins a la data, l'equip va respondre molt bé, va funcionar, però per coses puntuals no vam poder aconseguir l'objectiu", comenta el míster.

Aquesta temporada, i després de la bona temporada de l'any passat, l'objectiu per a l'equip d'Andrés, era el mateix. "El nostre objectiu era ficar-nos entre els 3 primers i lluitar per estar a la fase d'ascens, però la veritat que l'any no ens ha acompanyat res''.

Al començar la pretemporada, l'equip va patir dues baixes molt importants que no van poder començar la competició.
Tot i això, l'equip ha fet una temporada molt irregular, fent grans partits contra equips difícils i empatar contra equips que anaven a la cua de la classificació. "Per això hem perdut molts punts i ha provocat que haguéssim de jugar la fase de descens, però ja ens hem salvat". Andrés creu que els factors que han impedit que l'objectiu s'aconseguís han sigut el no gestionar bé l'equip, les lesions i la falta de jugadors determinants a la zona davantera.

 

D'aquests 4 anys al Marianao Poblet hi ha hagut moltes situacions bones per a l'Andrés i en Jordi, entre elles la bona gent de la directiva del club i de tots els jugadors que han passat durant aquests anys. Han après molt de tots ells i ho agraeixen. "El tracte que hem rebut aquí ha sigut excepcional, són persones fabuloses i ens han ajudat sempre que ho hem necessitat".

Tancar etapes i començar coses noves també és necessari, Andrés i Jordi estan oberts a nous projectes de clubs i a l'espera de poder començar un projecte ambiciós i continuar gaudint d'aquest esport que tant els hi agrada.
TORNA
Et pot interessar
Andrés Esteban tanca quatre anys al Marianao Poblet, amb un tracte "excepcional"
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB