Política de privacitat

D'acord amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i de Consell, l'informem que les dades personals aportades seran tractades per:

Titular: GolCat
Domicili: Barcelona, Espanya
Lloc web: golcat.cat
Mail: redaccio@golcat.cat


1. AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES SEVES DADES PERSONALS?

Les dades aportades per vostè són necessaris per poder prestar amb totes les garanties el servei sol·licitat, i seran tractades amb les següents finalitats: Publicitat i prospecció comercial; Altres finalitats.


2. DURANT QUANT TEMPS CONSERVAREM LES DADES?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es prevegi que poden ser necessaris per contactar amb l'interessat.


3. QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES DADES?

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment de l'interessat a proporcionar les seves dades de contacte.


4. A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES DADES?

Les seves dades no se cediran a tercers excepte obligació legal.


5. QUINS SÓN ELS SEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES DADES?

Qualsevol persona té dret a sol·licitar l'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició o dret a la portabilitat de les seves dades personals enviant un correu electrònic a les adreces esmentades, indicant el dret que desitja exercir.

Tindrà dret igualment a retirar el consentiment donat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament efectuat abans de la retirada d'aquest consentiment.

Té dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control si considera que poden haver estat vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals.
UNEIX-TE AL CLUB