"Ara mateix, La Floresta no tindria Amateur la propera temporada"

SEGONA CATALANA
Per Manel Expósito el 01/06/2022
"Ara mateix, La Floresta no tindria Amateur la propera temporada"
Fotògraf: CD La Floresta
El president del CD La Floresta desvetlla les dificultats econòmiques que té el club per poder mantenir el primer equip
El CD La Floresta va aconseguir fa dues temporades un ascens històric a Segona Catalana, proclamant-se campió del grup 2 de Tercera Catalana. El curs anterior no va poder debutar després que l'FCF suspengués la temporada 2020 - 2021. D'aquesta manera, aquest any 21-22 ha estat la seva primera experiència a Segona. 

Una experiència amb més maldecaps i dificultats que no pas alegries. El club tarragoní presidit per Pablo Pedro González no ha pogut finalitzar la temporada amb una solvència econòmica positiva, tot i que esportivament ha aconseguit mantenir la categoria. González explica a GolCat que la propera temporada no podria mantenir el conjunt a Segona. 

"Aquesta setmana encara tenim dues reunions pendents, però ara mateix no tindríem Amateur a Segona Catalana la propera temporada. Aquest any hem tingut una ajuda del Villarreal i hem pogut finalitzar la temporada, però La Floresta no té cap ajuda de l'Ajuntament ni tampoc subvenció", assegura Pablo Pedro.


Les fitxes, les revisions mèdiques i els arbitratges les paga el Club i el president tarragoní assegura que l'entitat té una despesa aproximada de 1.200€ mensuals, només amb arbitratges i cos tècnic. 

"El cas de La Floresta no és una excepció, hi ha molts equips que han hagut de retirar-se. Al futbol has de tenir una ajuda o un patrocinador per poder construir un conjunt Amateur. La Junta ha lluitat durant tot l'any per poder mantenir l'equip a Segona", afegeix. 

Tot i que és complicat que es pugui arribar a cap acord, La Floresta ha mantingut una reunió amb el Nàstic aquesta setmana. "He parlat amb el president del Nàstic, però ells ja tenen afiliació amb la Pobla de Mafumet. Ens agradaria perquè som un equip de barri".


D'altra banda, La Floresta també manté converses amb l'Amposta per fer una afiliació "i ells es quedin la categoria": "Hem de parlar amb els advocats i conèixer si això és viable. A Catalunya hi ha exemples d'aquest tipus d'afiliació, però volem saber si això seria possible", assegura el president de La Floresta.

Econòmicament, la desaparició de l'Amateur suposaria una bombona d'oxigen enorme per al conjunt del Camp de Tarragona. "Tenim molts projectes al Club i amb el primer equip no és possible portar a terme tots els projectes que volem fer". 


Si La Floresta no pogués mantenir la categoria a Segona Catalana i tampoc fructifiques l'afiliació amb l'Amposta, la Federació hauria de sentenciar si aquesta nova plaça vacant l'ocuparia el segon millor classificat dels grups de Tarragona i Terres de l'Ebre. 

L'entitat decidirà la propera setmana si manté l'Amateur a Segona Catalana o rebutja la categoria. Aquest seria el primer cas de la temporada 2022 - 2023 que es retira.

TORNA
Et pot interessar
"Ara mateix, La Floresta no tindria Amateur la propera temporada"
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB