"Dimitim, però l'Arboç seguirà competint....ara a Quarta Catalana"

SEGONA CATALANA
Per Redacció el 07/07/2024
"Dimitim, però l
Fotògraf: CF L'Arboç
La Junta arbocenca tanca 8 anys al capdavant i la renúncia a Segona Catalana
El CF Arboç va anunciar una Junta Directiva programada per aquest dissabte 6 de juliol en què hi havia un únic punt del dia: la seva dimissió. De retruc, també comportava la renúncia del club (amb un únic equip) a la seva plaça a Segona Catalana.

"La Junta actual ha dimitit i els nous directius inscriuran l'equip a Quarta Catalana. No ha estat una decisió fàcil, però no hi ha una relació bona amb l'Ajuntament...no podem assolir el pressupost necessari per a una categoria com Segona Catalana", relata Jesús Mesonero, ara ja expresident de l'entitat.

El CF L'Arboç té 102 anys d'història, però es mantindrà a Quarta Catalana. "Per a nosaltres, una categoria com Segona suposa una despesa de 50.000 euros i a Quarta Catalana pots competir amb poc menys de 10.000. De la plantilla actual només continuen quatre jugadors i la resta han marxat...té molt mèrit la permanència que hem aconseguit en una lliga que descendien fins a cinc equips i amb molts clubs propers com el Camp Joliu, el Roda, el Cubelles...", defensa orgullós el màxim responsable arbonenc després de la bona feina feta durant el seu cicle al capdavant del club.


"Aquesta Junta ha aconseguit dos ascensos i ha pujat l'equip de Quarta a Segona Catalana i dues permanències en una categoria molt complicada. Malauradament, sense el bar no podem fer front a les despeses. L'Ajuntament el vol licitar i sense això no tenir els ingressos necessaris per competir", contextualitza. 

Properament, L'Arboç anunciarà la nova Junta Directiva, rejovenida, i amb l'objectiu de tornar a començar el projecte al darrer esglaó del futbol català.

La renúncia de l'Arboç provocarà l'ascens del CF L'Albi, qui competirà al grup 6 de Segona Catalana.

TORNA
Et pot interessar
"Dimitim, però l'Arboç seguirà competint....ara a Quarta Catalana"
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB