El Mare Nostrum Cup tanca la seva millor edició de la història

GENERAL
Per Redacció el 03/04/2024
El Mare Nostrum Cup tanca la seva millor edició de la història
Fotògraf: Mare Nostrum Cup
Rècord de 464 equips i més de 25.000 persones van omplir els 50 camps de futbol situats a 20 localitzacions de la Costa Daurada
El Mare Nostrum Cup Easter 2024 ja és història! L'edició número 22 del campionat de futbol base referent de la Costa Daurada va batre tots els seus rècords de participació, amb 464 equips, que el converteixen en el torneig més gran que se celebra a Pasqua a tot Europa. 

Tot i la magnitud de l'esdeveniment, la feina feta durant mesos va superar les expectatives: els clubs participants van destacar la professionalitat i la bona gestió de què van gaudir al MNC, mentre que el públic assistent als més de 1200 partits va veure en acció les joves joies de la pilota. 

Durant els quatre dies de l'esdeveniment, més de 25.000 persones van omplir els 50 camps de futbol situats a 20 localitzacions de la Costa Daurada. El torneig va celebrar la seva Festa de Clausura aquest diumenge 31 de març amb la disputa de les finals i la posterior cerimònia de lliurament de trofeus. 


El director de l'empresa organitzadora del campionat, de nom mateix Mare Nostrum Cup, Albert Viñas, declarava que “és difícil estar més content. Per sort, tenim un equipàs treballant de manera incansable no només aquesta setmana, sinó tot l'any per aconseguir que tot surti com ha sortit”. 

El rècord de participants no va agafar per sorpresa els organitzadors, segons afirma Viñas: “per sort, ens passa cada any, perquè la gent gaudeix de la Costa Daurada, al camp de futbol i fora d'ell, i això fa possible que vulguin repetir, de manera que també ens publiciten perquè altres famílies i clubs tinguin ganes de participar”.

A nivell esportiu, el gran dominador va ser el Racing Club Zaragoza, que va aconseguir 4 dels 5 títols de futbol 11 masculí (U14, U15, U16 i U19); només el CDB Massanassa de València els va impedir fer el ple, en emportar-se l'U13. A l'F7 els campions van ser per a FFB Reus (U8), UE Sant Andreu (U9), R.Zaragoza (U10), Atlètic Sant Just (U11) i EF Gavà (U12). Pel que fa a la competició femenina els títols se'ls van emportar Levante LP (U12), Pauldarrak FT (U14), SD Lagunak (U16), FFB Reus (U19) i Aranbizkarra (Open). 


El lliurament de premis el van presidir el Vicepresident del Patronat de Turisme de Salou, Sr. Héctor Màiquez, l'Alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, el Director del MNC2023, Albert Viñas, Pili Pujol, Tècnica de la Federació Empresarial d'Hosteleria i Turisme, i el Delegat Territorial de la FCF, José Cosano. Tots ells acompanyats pels regidors dels ajuntaments del territori Beatriz Morer, Cristina Berrio i Yeray Moreno (Salou), Lluïsa Clavé i Alberto Miguel (Vila-Seca) i Lluis Soro (Reus), (Regidora Aj. Salou), i celebritats del món de l'esport com Albert Capellas (CEO Cruyff Football) i Miguel Vilchez (CEO On Sport). 


Gairebé 40.000 euros destinats a la Fundació Cruyff 


Abans de les finals, per tercer any consecutiu, es va fer la donació de tots els diners recaptats per les entrades al Torneig a una causa solidària. Si el 2022 es van destinar 7980 euros a Càritas Diocesanes i l'any passat se'n van recollir 27.186 per a l'Associació Swim for ELA. En aquesta edició es va tornar a superar la xifra recaptada, amb un import final de 39.566 euros per a la Fundació Cruyff. 

a

La Directora de la Fundació Roura, Pati Roura, es va dirigir al públic assistent: “fa molts anys Johan Cruyff va crear aquesta fundació per ajudar nens i nenes sense recursos de tot el món. Gràcies a MNC i totes les famílies per ajudar-nos a mantenir el Cruyff Legay. Avui Johan estaria molt orgullós del que hem aconseguit”.
TORNA
Et pot interessar
El Mare Nostrum Cup tanca la seva millor edició de la història
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB