El Mollerussa, a continuar fent història a la Copa del Rei

PRIMERA CATALANA
Per Marc Perelló el 17/10/2022
Fotògraf: Disseny GolCat
L’equip de Jordi Cortés buscarà accedir, per segona temporada de forma consecutiva, a la primera eliminatòria de la Copa del Rei
La capital del Pla d’Urgell acull aquest dimecres 19 d’octubre (20:30h) la fase prèvia de la Copa del Rei, una competició que l’any passat ja es va viure al Municipal de Mollerussa, en un partit que el conjunt urgellenc va aconseguir la classificació per a la següent ronda del torneig, quan faltaven deu minuts pel final del partit.

El CFJ Mollerussa s’enfrontarà en una eliminatòria a partit únic al CE Cardassar, de la Primera Regional balear, i que, com el conjunt mollerussenc, buscarà el bitllet per a la primera eliminatòria de Copa.

El conjunt de Jordi Cortés ja sap que és i què significa jugar la Copa del Rei. La temporada passada va jugar la primera eliminatòria contra el Getafe de Quique Sánchez Flores, en un partit que se’n va anar al descans amb empat a un al marcador, però que a la segona part es va patir el desgast que suposa un partit d’aquestes característiques(1-5), contra un rival de sis categories superiors.

El Mollerussa arriben a aquest partit en un bon estat de forma, segons a la classificació del grup 2 de Primera Catalana, on han guanyat dos partits i n’han empatat un. Després de la victòria de diumenge a Llefià, el Mollerussa està concentrat i té moltes ganes d’afrontar aquest partit: “Les sensacions a Llefià van ser molt positives, perquè havíem intentat fer una gestió de minuts a tres dies vista i set dies vista pel partit del cap de setmana contra el Balaguer. Començar la setmana amb una victòria sempre satisfà molt, detalla Cortés.

D’aquesta manera, el conjunt mollerussenc prepara aquesta ronda prèvia a la Copa del Rei, sent conscient del rival que es trobarà al davant: “Fa temps que estudiem el Cardassar. Hem vist dos dels seus partits de lliga. És un equip experimentat, amb jugadors bons en les posicions determinants del joc. Ens ho posaran difícil”, exposa Cortés. “Vindran a oferir la seva millor versió perquè es jugui amb un ritme lent de partit. Això no ens interessa, i intentarem generar un nivell alt de partit”, assegura l’entrenador blanc-i-blau.

Tot i això, un aspecte a favor del Mollerussa serà la seva condició de local: “En aquestes categories, el fet de viatjar el dia de partit no és fàcil, i haurem de treure rèdit de l’avantatge que suposa jugar a casa, explica Jordi Cortés.En aquest sentit, el vestidor espera que els acompanyi molts aficionats del poble, i de tota la província de Lleida, ja que, com el curs passat, van esdevenir un gran suport:

Els últims dies d’entrenament hem vist molta gent que s’ha apropat al municipal per comprar les seves entrades. Els encoratgem que vinguin a animar i a donar-nos l’empenta que ens pot faltar, que podem necessitar als minuts finals i que els jugadors sempre agraeixen”.

Aquesta Copa del Rei no serà la primera experiència de Jordi Cortés en la competició del KO: “No és la primera experiència que visc a la Copa. Ho vaig viure la temporada 2017-18 amb el Lleida Esportiu quan vam eliminar la Reial Societat, i després vam jugar a doble partit contra l’Atlètic de Madrid. És una experiència molt bonica, és la competició del KO”, assenyala el tècnic de Balaguer.

L’escenari de la Copa del Rei és ben present en la ment de la plantilla del Mollerussa, i per la importància sobretot a nivell personal que per ells significa, saben com afrontar el proper partit: “És una situació que els jugadors ja coneixen, i saben el que els hi ve pel davant. També és veritat que el Cardassar va superar una fase prèvia fa tres anys i es va enfrontar a l’Atlètic de Madrid. En aquest sentit, els dos equips estem en situacions similars”.

Els jugadors han de gaudir del premi de dimecres, perquè cal recordar que quan vam arribar el nou cos tècnic l’equip es trobava 13è a la lliga, i van començar a revertir la situació. "Després d’encadenar moltes victòries i molts punts, poder jugar aquesta prèvia és un premi molt gran”, apunta l’entrenador del Mollerussa. “Que gaudeixin d’aquest premi, que ens ho mereixem. Si podem fer-ho guanyant, aquest premi serà majúscul”, conclou Cortés.

El Mollerussa podrà combatre l’experiència del Cardassar a la competició copera? Tot el que passi al Municipal de Mollerussa entre CFJ Mollerussa i CE Cardassar ho explicarem i podreu seguir el minut a minut del partit al Twitter de GolCat. Sigueu benvinguts!