El Rubí buscarà celebrar la fita de l'ascens amb el premi de 'La Grossa'

PRIMERA CATALANA
Per Manel Expósito el 09/05/2023
El Rubí buscarà celebrar la fita de l
Fotògraf: UE Rubí
Tot i tenir una mínima possibilitat d'ascens a Tercera RFEF, la classificació per a la Fase Prèvia de la Copa del Rei 2023 - 2024 és una realitat molt viva per al conjunt de Jordi Peris
La gran temporada de la UE Rubí mereix tenir un premi històric. De fet, la primera recompensa a l'excel·lent curs de l'equip de Jordi Peris ja s'ha traduït en forma d'ascens a Superlliga Catalana. Però el conjunt vallesà en vol més. Vol La Grossa...de la Copa del Rei!

El grup 2 de Primera Catalana té els dos equips que arriben al tram final del curs amb millor puntuació: UE Rubí (58) i Atlètic Lleida (54). Tot i que això, l'equip rubinenc encara té opcions d'ascens a Tercera RFEF. Els vallesans han de guanyar els tres partits que resten i que el FCJ Mollerussa no sumi cap victòria més. Una situació força inversemblant. 

Per aquesta raó, la Copa del Rei - el millor equip no ascendit a Tercera RFEF de Primera Catalana disputa la competició del KO - no és cap regust amarg. Ni de bon tros. La possibilitat que un equip de Primera Divisió pugui visitar Can Rosés i tota la recompensa econòmica que comporta permet una reflexió arran de valorar de forma molt positiva la segona plaça. 


Si aquest diumenge guanya a Horta i l'Atlètic Lleida no ho fa al camp del Turó de la Peira, la classificació per a la Copa del Rei estarà garantida i s'haurà d'esperar al partit del Mollerussa per saber si també és matemàtica o el somni de la Tercera RFEF s'allarga una setmana més. Quin premi final tindrà la temporada de la UE Rubí? Tercera RFEF, Copa del Rei o "només" Superlliga?

FC Barcelona, RCD Espanyol, Girona FC, CE Manresa, Terrassa FC i CE Europa són els sis equips amb plaça assegurada per a la Copa del Rei 2023 - 2024. Fins a final de temporada, CE Sabadell, Club Gimàstic, UE Cornellà (Primera RFEF), CF Badalona Futur i Lleida Esportiu (Segona RFEF) aspiren a ocupar la darrera plaça disponible, tot i que les opcions són més aviat mínimes. 
TORNA
Et pot interessar
El Rubí buscarà celebrar la fita de l'ascens amb el premi de 'La Grossa'
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB