El Tona B vol seguir els passos del primer equip

TERCERA CATALANA
Per Bruno Cáceres el 02/03/2023
El Tona B vol seguir els passos del primer equip
Fotògraf: Álex Rodríguez
El filial tonenc és un dels aspirants a l'ascens a Segona Catalana
El llogaret que caracteritza el municipi de Tona vol que el nom de la ciutat sigui i tingui un gran valor cultural a través del seu club de futbol. Ara com ara, el gran motor promocional de la ciutat.

Després de l'ascens del primer equip a Tercera RFEF, el filial del Tona vol agafar aquest aquest relleu històric en un any pel record: el segon conjunt tonenc ocupa la tercera plaça al grup 5 de Tercera Catalana, amb 42 punts i a només dos del liderat.

Aquesta circumstància és sorprenent i coincideix amb un any històric al club, ja que el seu primer equip està competint a Tercera RFEF, una categoria molt complicada i molt exigent. Tant és així, que el primer equip ocupa l'onzena plaça amb 25 punts, lluitant per la permanència.Ferran Vilaregut, entrenador del segon equip del Tona conjuntament amb Manel Casado, explica que “les seves aspiracions són clares: quedar el més amunt possible”. Saben la situació del primer equip i són conscients que poden perdre peces per reforçar al primer equip, però explica que “es busca crear un equip jove i potent i la que hi hagi un filial per poder nodrir el primer equip.” 

El tècnic del filial quadribarrat explica que la diferència entre ambdós equips és clara: “les categories”. Són conscients de l’exigència que comporta el fet jugar en la cinquena màxima categoria del futbol nacional. Anvers això, el tècnic ens explica que els seus jugadors estan preparats per competir en categories superiors.Seguint la línia del míster, el president del Tona, Quim Carandell, ens explica que la diferència entre ambdós equips existeix, sobretot marcada per les categories, però hi ha alguns jugadors del filial en dinàmica de primer equip, fet que redueix la barrera entre ambdós. 

Pel que fa a les aspiracions, des de l’equip directiu s’espera “guanyar partits i una vegada arribat el tram final de temporada, valorar objectius com l’ascens o quedar entre els cinc primers". 

De fet, aquest diumenge al Municipal de Tona (16:30h) hi ha un duel directe per l'ascens entre Tona B i Moià, líder del grup.
TORNA
Et pot interessar
El Tona B vol seguir els passos del primer equip
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB