Eric Sales (UE Rubí), el community manager dels 600km

PRIMERA CATALANA
Per Sergio Martínez el 10/02/2022
Eric Sales (UE Rubí), el community manager dels 600km
Fotògraf: Eric Sales
El cap de premsa del conjunt vallesà viu a Vila - Real però des de fa cinc temporades és el responsable de comunicació del club
Si pensàvem que la distància podia ser un problema, estàvem equivocats. En Eric Sales, nascut a Vila-real i que actualment resideix a la província de Castelló, manifesta cada cap de setmana el seu sentiment cap a la UE Rubí. Com? Vila -real? Rubí? Doncs sí.

Des de fa 4 anys, l'Eric és el Community Manager del club i no es perd cap partit. Jugui el primer equip a Can Rosés o a domicili. Pràcticament 600 kilòmetres i 6 hores (trajecte d’anada i tornada) és el que fa l’Eric amb els desplaçaments on juga el Rubí, per poder fer la cobertura del partit. 


A la gent que li dic que vaig a Rubí a veure un partit de futbol em diuen que estic boig. No ho entenen. Els meus amics ja saben quan juga el Rubí aquell dia ja no em diuen de quedar directament”, reconeix l’Eric, qui també explica a GolCat d’on va néixer aquest vincle amb l’equip:

 “Vaig conèixer el fill del delegat del Rubí i ens vam fer molt amics. Sempre m’ha cridat l’atenció els equips més modestos i em van convidar a anar a veure un partit. A partir d’aquesta experiència, vaig fer un blog seguint l’actualitat del club. Més endavant ja van contactar amb mi perquè necessitaven algú per fer seguiment dels partits”. 


Jo no soc periodista, ho faig com a hobby. A més, al principi feia els viatges amb un amic, però ara els faig amb la meva parella que resideix a Barcelona”, assegura l’Eric, qui a banda de treballar al Rubí, també té una altra feina. 

A més a més, intenta treure temps sempre que pot per fer dissenys o editar fotografies. Sorprenentment, el community manager del Rubí revela que les dietes i desplaçaments les paga ell mateix. 

Durant aquesta temporada s'ha plantejat fer vida a Barcelona per tenir més facilitats a l’hora de fer desplaçaments i dur a terme les seves tasques. “Sento el Rubí molt dins. Quan perd, se’m nota. És un club en el qual treballo i donaria la vida per ell”, confessa.
TORNA
Et pot interessar
Eric Sales (UE Rubí), el community manager dels 600km
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB