Inici de temporada idíl·lic per al Juvenil A del Santfeliuenc a Preferent

PRIMERA CATALANA
Per Minerva Pacheco el 23/11/2023
Inici de temporada idíl·lic per al Juvenil A del Santfeliuenc a Preferent
Fotògraf: Santfeliuenc FC
L'equip de David Rebollo s'ha adaptat molt bé al nou esglaó i se situa a la part alta de la classificació
El Juvenil A del Santfeliuenc ha tornat a competir aquesta temporada a Preferent després de 6 anys de travessia a Primera Divisió. L'equip de David Rebollo va fer una temporada 2022/2023 de 10 i els santfeliuenc van aconseguir ser campions de lliga i tornar després de molt treball i esforç al lloc on es mereixen. Assolint així, que l'equip estigui per tercera vegada a Preferent en tota la història del club.

"La temporada passada va ser molt bona i molt bonica. Teníem ganes de tornar a Preferent, i després de 6 anys ho vam tornar a aconseguir", explica l'entrenador, David Rebollo. 

L'equip s'ha adaptat molt bé en una categoria força exigent i amb equips d'alt nivell i estan fent un inici de lliga impressionant situant-se en la part alta de la classificació. Tenen 21 punts: 10 partits jugats, 7 guanyats i 3 perduts. Uns números que reflecteixen el gran treball que està fent tot l'staff tècnic i els jugadors.

“No ens esperàvem que tinguéssim aquests punts en aquestes alçades de la temporada. Hem de continuar així. Nosaltres anem partit a partit i a cada partit sortim a guanyar”, afegeix Rebollo.


Partit a partit i temps al temps, perquè queda molta competició per davant. L'objectiu en aquesta nova temporada és clar: gaudir d'aquesta categoria i fer-ho millor que els altres cops. Fa 6 anys el Santfe també va pujar a Preferent, però va baixar aquell mateix any amb molt pocs punts. Va ser un any molt difícil per club. Aquest any, però, les coses són d'una altra forma i volen millorar-ho.

Per aquest nou projecte, s'ha renovat l'equip amb nous jugadors. "L'any passat eren uns 14-15 jugadors que ja acabaven l'etapa juvenil. La majoria dels jugadors d'aquest any són nous, menys algun que s'ha quedat o han pujat", relata el tècnic del Juvenil A.

Hi ha hagut canvis de jugadors però la manera d'entrenar és la mateixa. L'staff tècnic que acompanya a David Rebollo és el mateix i segueixen la mateixa línia i dinàmica de l'any passat, cosa que de moment els està anant prou bé.


El Santfe té el primer equip a Primera Catalana des de ja fa 3 anys. Els jugadors del Juvenil A tenen aquestes ganes de poder arribar a jugar algun dia amb el primer equip. Hèctor Miranda és un dels jugadors que a hores d'ara entrena un cop per setmana amb el primer equip. "Estic segur que durant la temporada el podrem veure jugar amb el primer equip, sigui a ell o a un altre jugador, recalca Rebollo.

Tard o d'hora, esperem veure a algun jugador del Juvenil debutar amb el primer equip del Santfe. Mentrestant, treball i més treball per seguir en aquesta bona dinàmica i sumar punts.
TORNA
Et pot interessar
Inici de temporada idíl·lic per al Juvenil A del Santfeliuenc a Preferent
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB