La Fundació Prat podria no mantenir la seva plaça a Segona Catalana

SEGONA CATALANA
Per Manel Expósito el 05/06/2022
La Fundació Prat podria no mantenir la seva plaça a Segona Catalana
Fotògraf: Atletic Prat Delta
Fusió AE Prat i Atlètic Prat Delta amb un primer equip a Segona RFEF i un filial a Primera Catalana
La fusió entre l'Associació Esportiva Prat i l'Atlètic Prat Delta a partir de la temporada 2022 - 2023 provocarà una reestructuració esportiva general al Club. De fet, no és ben bé una fusió sinó més aviat una absorció. Els conjunts del Prat Delta s'integraran a l'estructura de la Fundació AE Prat. 

Més enllà de les categories que hi haurà al club i la força que sumarà la Fundació potablava, la gran incògnita serà quina serà la situació del primer equip de l'Atlétic Prat Delta, a Segona Catalana. 


La Junta Directiva pratenca no té decidit que la propera temporada es mantingui un segon filial a Segona Catalana. Econòmicament és una despesa elevada després que el filial de l'AE Prat hagi ascendit a Primera Catalana aquest curs. 

Els possibles desplaçaments a Ascó, Reus, Cambrils o Lleida suposen una nova inversió econòmica per al club i l'entitat decidirà durant aquesta setmana si es manté l'equip - veurem amb quines condicions - i qui ocuparia aquesta plaça en el cas que el Prat renunciés a Segona Catalana. 
TORNA
Et pot interessar
La Fundació Prat podria no mantenir la seva plaça a Segona Catalana
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB