La Montañesa explota el Municipal de Nou Barris amb nous espais i departaments

PRIMERA CATALANA
Per Redacció el 10/03/2022
La Montañesa explota el Municipal de Nou Barris amb nous espais i departaments
Fotògraf: GolCat
L'entitat presidita per Pedro García inverteix en la professionalització de del Club 'borinot'
El CF Montañesa és l'equip de moda al grup 1 de Primera Catalana. El conjunt de Raúl Paje lidera la classificació la seva afició ha recuperat la confiança i estima pel seu primer equip. Però més enllà de la part esportiva, el club també va fer un pas endavant a l'estiu com a institució. Una feina invisible i a vegades molt poc valorada i reconeguda.

Des de l'arribada de Pedro García al capdavant de la presidència del club 'borinot', el club de Nou Barris volia aprofitar molt més els espais que els oferia la seva instal·lació. "El primer objectiu que teníem com a nova Junta Directiva era sanejar econòmicament el Club i a partir d'aquesta fita treballar i explotar el Municipal de Nou Barris", explica García.

"Hi ha molts espais que podíem aprofitar molt millor. Només hi havia un únic despatx molt petit i actualment ja en tenim quatre, un estudi de ràdio i una sala molt més funcional, en què s'organitzen les reunions de Junta, rodes de premsa, sessions de vídeo de l'Amateur o futbol base, Assemblees amb els socis..., és a dir, un espai polivalent molt més vàlid des d'aquesta mateixa temporada", exposa el president de la 'Monta'.


A més a més, el club també ha hagut d'incorporar mobiliari, ja que d'una sala única, aquestes s'han multiplicat: una sala de Juntes i reunions, un estudi Ràdio Club Montañesa o un despatx per a la Coordinació Esportiva.

El proper pas a curt termini també serà fer neteja a la seu social del Club. "El proper pas serà explotar i visibilitzar la història del Club i tot allò que envolta la Montañesa. Estem parlant d'una entitat pràcticament Centenari i amb molta història. L'aficionat té el primer objectiu de gaudir de l'equip al camp, però nosaltres també volem cuidar tot allò que hi ha al darrere d'una estructura com la nostra".


Després de convertir una sala que actuava com a magatzem de material i "força desaprofitada", el proper pas serà exposar copes, diplomes i arxius històrics de l'entitat de Nou Barris.
TORNA
Et pot interessar
La Montañesa explota el Municipal de Nou Barris amb nous espais i departaments
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB