La Monta consolida la seva secció de futsal

GENERAL
Per Manel Expósito el 02/03/2023
La Monta consolida la seva secció de futsal
Fotògraf: CF Montañesa
La nova disciplina del club de Nou Barris suma el seu segon any de vida i el proper curs incrementarà encara més la xifra d'equips
El CF Montañesa va apostar fa un any per fer un nou pas endavant en la seva estructura esportiva i incorporar d'aquesta manera una nova disciplina al món 'Monta': el futbol sala. Miguel Rueda, qui malauradament va morir l'any passat, va ser l'ideòleg d'aquesta nova aposta esportiva i qui va liderar el projecte durant els seus primers passos. 

L'Institut El Molí, a pocs metres del Municipal de Nou Barris, va arribar a un acord de col·laboració amb la Montañesa i els equips de futbol base 'borinot' s'exerciten en les pistes de futbol sala que hi ha al pati de l'escola barcelonina. Un conjunt d'escola, un aleví i un primer equip amateur són els tres conjunts que aquest curs té la Montañesa en la seva estructura esportiva. 


El primer equip de futsal competeix a Tercera Catalana i està dirigit per Rafa Campos. A més a més, Pedro García, president, Toni Pérez, director esportiu, i José Santos, excapità, formen part de l'equip. De fet, el 'presi' de la Monta és el màxim golejador de la categoria, amb 40 gols en 13 partits disputats. 

Pedro García i Carlos Pérez, entrenador del conjunt aleví, ens presenten l'evolució del projecte:
TORNA
Et pot interessar
La Monta consolida la seva secció de futsal
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB