L'FCF comença a notificar les primeres vacants als clubs amateurs

TERCERA CATALANA
Per Redacció el 12/06/2023
L
Fotògraf: FC Palafrugell
FC Palafrugell, Hospitalet de l'Infant, Santjoanenc, Camarles B, Alcanar i Valls B ja han rebut la confirmació de l'ascens a Segona i Tercera Catalana, respectivament
Ha arribat la setmana que molts clubs estaven esperant, la dels ascensos. L'FCF ha començat aquest dilluns a definir el trencaclosques de la temporada 2023 - 2024, és a dir, el de la confecció dels grups de Segona i Tercera Catalana.

Via intranet, els primers afortunats ja s'han assabentat oficialment que el proper curs jugaran en una categoria superior, tot i no haver estat campions de lliga. La gran temporada 2022 - 2023 i la segona posició a la taula s'ha traduït en un merescut ascens de categoria.

Tot i que els mesos de juny i juliol seran força llargs, el degoteig d'ascensos ha començat amb força. De moment, FC Palafrugell, CD Hospitalet de l'Infant, CP Santjoanenc, CF Camarles B, CD Alcanar i UE Valls B ja han rebut la confirmació federativa. Els clubs de la província Barcelona, tant de Tercera com Quarta Catalana, es troben a l'espera de les futures comunicacions.


Aquest dijous 15 de juny hi ha reunió de la Junta Directiva i Comitè Territorial i les comunicacions oficials als clubs tindran el vist-i-plau del màxim òrgan federatiu.

La situació de la plaça vacant a Primera Catalana es troba en un capítol apart, tot i que en la reunió d'aquest dijous també es podria sentenciar quin equip serà el club afortunat. La permanència del CF Balaguer, previsiblement, seria l'opció menys probable. 


Per tant, paciència durant els propers 20 dies en les Juntes Directives i coordinacions dels clubs, perquè la maquinària ja ha començat a activar-se.
TORNA
Et pot interessar
L'FCF comença a notificar les primeres vacants als clubs amateurs
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB