L'FCF decidirà a l'Assemblea qui juga la Fase Prèvia de la Copa del Rei

LLIGA ELIT
Per Manel Expósito el 29/02/2024
L
Fotògraf: Manel Expósito
Els equips implicats en aquest desitjat premi no es decidirà fins a Pla de Competició del curs 2024 - 2025
No ascendir a Tercera RFEF té un dels consols més plaents que un equip de Lliga Elit (anteriorment Primera Catalana) pot gaudir: jugar la Copa del Rei. Ara bé, quin equip gaudirà d'aquest plaer la propera temporada 2024 - 2025? No ho sabem. Bé, no ho sabem nosaltres, però tampoc els equips de Lliga Elit. 

Quin equip català jugarà la Fase Prèvia de la Copa del Rei 2024 - 2025? El millor conjunt no ascendit classificat en lliga regular o el finalista de la Fase Final de la promoció d'ascens a Tercera RFEF? L'FCF ho decidirà a l'Assemblea General Ordinària 2024.

En les darreres temporades, els equips de Primera Catalana ja coneixien abans de finalitzar la temporada si el 'no ascens a Tercera RFEF tindria el premi de consolació de jugar la Copa del Rei, però la novetat de la Lliga Elit i la disputa d'una promoció d'ascens ha modificat aquesta norma, la qual encara és un interrogant. 


Fa tres temporades, encara amb la pandèmia afectant la competició, CFJ Mollerussa i Fundació UE Tona van ser finalistes d'una atípica promoció d'ascens a Tercera RFEF, però en aquest cas van ser els mollerussencs qui van disputar la Copa del Rei, fixant-se un criteri de màxima puntuació en la fase regular (?). 

En aquesta ocasió, s'haurà d'esperar al criteri que fixarà l'FCF en l'actual temporada: millor classificació de l'equip no ascendit en lliga regular o finalista de la Fase Final? (Pot ocórrer que sigui el mateix equip).
TORNA
Et pot interessar
L'FCF decidirà a l'Assemblea qui juga la Fase Prèvia de la Copa del Rei
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB