Lleida Esportiu i Bordeta negocien les condicions de la plaça de l'Artesa de Lleida

PRIMERA CATALANA
Per Redacció el 12/06/2024
Lleida Esportiu i Bordeta negocien les condicions de la plaça de l
Fotògraf: Lleida Esportiu
Reunió aquest migdia al Camp d'Esports d'un acord que es podria oficialitzar abans del 30 de juny
La supervivència a Primera Catalana no és un repte a l'abast de tots els clubs del futbol català. La despesa superior als 50.000€ en la segona categoria a pràcticament la majoria de clubs no és fàcil d'afrontar i per aquesta raó el CF Artesa de Lleida s'ha plantejat si cal fer un pas enrere.

El club no disposa de futbol base, grans patrocinadors i és el club més modest que ha mantingut la categoria a Primera Catalana. Tot un èxit per a un municipi de 1.500 habitants. Una autèntica gesta. Ara bé, la viabilitat de l'entitat no està garantida a 1cat2 i per aquesta raó la propera temporada es planteja la possibilitat de fer un enrere i competir a Segona Catalana. 

De necessitar un pressupost de 50.000€ a només 18.000€. Un context força més humil a nivell econòmic. Amb aquesta realitat, el Lleida Esportiu ha mostrat interès en la plaça de l'Artesa de Lleida i aquest migdia hi haurà reunió amb la UE Bordeta. El filial del Lleida competiria a Primera Catalana si federativament i estructuralment és viable l'acord i jugaria els partits com a local al Camp Municipal de la Bordeta.


La Unió Esportiva només té futbol base i el president de la Bordeta, Bartolomé Ayora, veu amb bons ulls l'acord. Ara bé, s'ha d'acabar de lligar-ho tot i també tenir el vist-i-plau federatiu perquè es pugui portar a terme. Per la seva banda, a Artesa de Lleida encara necessiten un parell de setmanes per sentenciar una decisió ferma i properament hi haurà un comunicat oficial.

Si aquest acord no arribés a bon port i l'Artesa renunciés a Primera Catalana, la plaça vacant a partir de l'1 de juliol seria per al CEF Bosc de Tosca (sempre que baixés a Segona), UA Alpicat (si no pugés de forma directa al play-off d'ascens) o CF Torelló ((si no pugés de forma directa al play-off d'ascens).
TORNA
Et pot interessar
Lleida Esportiu i Bordeta negocien les condicions de la plaça de l'Artesa de Lleida
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB