Romans Carrillo, vivint el futbol de dues maneres diferents: com a jugador i entrenador

TERCERA CATALANA
Per Minerva Pacheco el 23/12/2022
Romans Carrillo, vivint el futbol de dues maneres diferents: com a jugador i entrenador
Fotògraf: Vilanova del Camí
El porter del San Mauro també entrena al primer equip del Vilanova del Camí, líder del grup 12 a Tercera Catalana
Romans Carrillo (Riga, 1996) és l'entrenador del primer equip del C.F Vilanova del Camí, equip que milita (i lidera) al grup 12 de Tercera Catalana. Carrillo és reconegut al món del futbol català per la seva dilatada trajectòria sota pals. 

El tècnic del líder anoienc té una gran trajectòria plena d'experiències. Ha defensat la porteria de molts clubs catalans durant les darreres 15 temporades: Vilanova del Camí, Espanyol, Igualada, Manresa, Figueres, Sabadell i Sant Mauro, el seu actual equip (com a jugador). 

La seva passió pel futbol la té des de ben petit i ho ha demostrat durant tots aquests any. A part d'enlluernar com a jugador dins del camp, a Carrillo també li agrada estar a l'altra banda del terreny de joc, com a entrenador. El seu debut al capdavant d'un equip amateur va ser amb el primer equip del Capellades a Tercera Catalana i no li va anar gens malament. Quan fa uns anys li van oferir ser el primer entrenador del Vilanova del Camí, Carrillo no va voler deixar escapar aquesta gran oportunitat. 

"Un dia caminant pel carrer em vaig trobar a un dels fundadors del club, amb qui vaig créixer de petit, i em va comentar si m'agradaria ser entrenador del Vilanova del Camí" explica Carrillo. El Vilanova va ser el club que va donar vida a Roman quan era petit: "Jo tenia clar que si entrenava havia de ser al Vilanova del Camí, ja que és el club dels meus orígens i és el que més em feia il·lusió en aquell moment. Al cap de 3 setmanes em van trucar i em van dir que volien apostar per mi i allà va començar la nostra història que ara està donant els seus fruits".

V


Aquest és el segon any com a entrenador de l'equip vilanoví i està demostrant la bona aposta que van fer per ell. El Vilanova del Camí ha començat la temporada de la millor manera possible: amb 11 partits guanyats i només 2 empats, líders en lliga i a 6 punts del segon. "El començament ha estat idíl·lic. El secret d'aquest bon inici i d'aquesta bona dinàmica, no han estat els canvis o els fitxatges sinó el manteniment del gran bloc de jugadors que va acabar l'any passat".

La temporada passada van acabar en quarta posició, sent l'equip menys golejat i amb la millor ratxa de victòries consecutives del campionat. Uns números històrics per al club. Si segueixen en aquesta línia, superaran sense cap problema la passada temporada "L'únic objectiu que els hi he proposat a la junta és superar l'any anterior. No hi ha cap obligació d'ascendir de categoria. Si ens trobem en l'opció d'ascendir, ho donarem tot i lluitarem fins al final".


A part d'entrenar al Vilanova del Camí, Carrillo segueix amb la seva passió com a porter a Primera Catalana amb el San Mauro, equip on està molt content. Compaginar entre ser entrenador i jugador no és una cosa fàcil per a ell perquè està capficat les 24 hores del dia amb el futbol.

"És una combinació complicada, tant en l'àmbit esportiu com en l'àmbit personal i fins i tot mental. Et poden coincidir entrenaments, partits, i t'ho has de repartir entre un equip i un altre''. Tot i això, Carrillo està molt feliç de fer el que fa.

''De moment ho estic portant bé, sóc un malalt del futbol i m'agrada molt viure aquest esport de maneres diferents. Com a jugador aprenc coses del meu entrenador que em permet aplicar-ho''. 

Amb ambició, treball i sacrifici està comprovat que es pot aconseguir el que es vol, així ho està demostrant Carrillo.
TORNA
Et pot interessar
Romans Carrillo, vivint el futbol de dues maneres diferents: com a jugador i entrenador
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB