Sports&Landscape by Ignasi Senabre: l'aposta per la gespa artificial sostenible creix al futbol català

GENERAL
Per Redacció el 25/01/2023
Sports&Landscape by Ignasi Senabre: l
Fotògraf: Sports&Landscape
El nou any comença amb força als camps de futbol a Catalunya amb renovacions de les catifes i el seu manteniment
El balanç de l'any 2022 a Sports&Landscape by Ignasi Senabre ha estat "excel·lent". L'empresa referent d'instal·lacions i manteniment de gespes artificials sostenibles a Catalunya ha conclòs un any molt positiu, amb un total de 15 noves gespes als camps del futbol català.

El seu fundador i CEO, Ignasi Senabre, fa balanç de l'any que hem finalitzat i també valora de forma positiva l'inici de l'any 2023. "Hem començat amb força l'any 2023, amb molts projectes i un total de sis camps de futbol: L'Escala, Vendrell, Sant Pere de Ribes, Vidreres...tenim molta feina. La previsió és arribar als 20 camps de futbol durant aquest any".

 


D'altra banda, Senabre també recorda que la vida òptima, aproximada, d'un camp de futbol és d'uns 8-10 anys i recorda la "importància de la reinversió futura per part dels Ajuntaments" i també "un bon manteniment", per tal de poder dilatar la vida útil del camp 2 o 3 anys més. 

En aquest arxiu audiovisual, podreu gaudir del reportatge i de les reflexions sobre les gespes artificials i el seu manteniment: 
TORNA
Et pot interessar
Sports&Landscape by Ignasi Senabre: l'aposta per la gespa artificial sostenible creix al futbol català
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB