Sports&Landscape lidera una notable renovació de gespes durant el primer trimestre de l'any

GENERAL
Per Redacció el 15/02/2023
Sports&Landscape lidera una notable renovació de gespes durant el primer trimestre de l
Fotògraf: Sports&Landscape
Les institucions municipals aposten per Sports&Landscape by Ignasi per substituir les gespes artificials dels seus camps de futbol
Una notable representació de clubs entre Primera i Quarta Catalana han hagut d'esperar unes setmanes més enllà del dia de Reis per poder estrenar el seu 'regal' particular en forma de nova gespa artificial. 

El rei Sports&Landscape by Ignasi Senabre ha portat a diferents camps de futbol municipal la seva nova gespa artificial sostenible per tal que els equips dels clubs afortunats puguin estrenar nova catifa durant aquest primer trimestre de 2023. UE Aldeana (L'Aldea), UD Cassà (Cassà de la Selva) i Sporting Vidrerera (Vidreres) ja han pogut estrenar la nova gespa o ho faran en la propera jornada de lliga.


El CD Ribes i el FC L'Escala seran els propers clubs que estrenaran nova gespa durant les properes setmanes, en què una delegació Sports&Landscape by Ignasi Senabre hi seran present en la inauguració de les renovades gespes artificials. A L'Escala, la feina ha estat una mica més acurada, ja que anteriorment hi havia gespa natural, i s'havia d'adequar el terreny. 

Posteriorment, el CE Vendrell (Vendrell) i EF Gavà (Can Torelló, Gavà) formaran part d'aquest llistat de clubs que estrenaran gespes a curt termini.


Recordem que Sports&Lanscape by Ignasi Senabre ofereix assessorament a clubs, institucions i Ajuntaments sobre la instal·lació de gespes artificials i manteniment.

En aquest ENLLAÇ podeu consultar les darreres actuacions i accions d'Sports&Lanscape als camp del futbol català. 

Contacte i informació: 93 176 00 12 info@sportslandscape.com

TORNA
Et pot interessar
Sports&Landscape lidera una notable renovació de gespes durant el primer trimestre de l'any
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB