Sports Park Barcelona, nou col·laborar de GolCat

GENERAL
Per Redacció el 28/02/2023
Sports Park Barcelona, nou col·laborar de GolCat
Fotògraf: Disseny GolCat
Sportspark atresora una dilatada experiència professional al món del futbol i la gestió esportiva a través de la formació dels joves futbolistes
L'empresa especialitzada en la gestió esportiva Sports Park Barcelona 2020 i GolCat arriben a un acord de col·laboració a partir d'aquest tram final de temporada. 

Tot i ser un projecte relativament nou, Sportspark atresora una dilatada experiència i bagatge professional al món del futbol i la gestió esportiva, a través de la formació dels joves futbolistes i també amb un vincle molt estret amb els clubs. 

L'exfutbolista professional Byeongju Park i Ramon Roca són els dos representants que encapçalen el projecte, amb una visió futura i accions a partir d'aquest mes d'abril. De fet, entre el 3 i el 7 d'abril (Setmana Santa), Sportspark organitzarà la Tecnificació Barcelona Camp Turó de la Peira (15:30h – 17:30h). 


A més a més, les experiències de jugadors, clubs i entitats internacionals que s'organitzen a Barcelona també es gestionen a través d'Sportspark. Organització d’esdeveniments esportius per a esportistes locals i internacionals, com poden ser Campus de caràcter tècnic.

Jugadors de Tercera RFEF, Primera Catalana o Divisió d'Honor són alguns exemples de futbolistes que aposten per la tecnificació d'Sportspark i els hi fan un seguiment de la seva evolució durant la temporada.

CE Europa, UE Sant Andreu, EE Guineueta, CCD Turó Peira, UE Sants i Unificació Bellvitge són cinc exemples de clubs que tenen o han tingut lligam amb Sportspark Barcelona durant els darrers dos anys. Així mateix, mantenen una relació molt estreta amb bona part dels clubs més consolidats a Barcelona.

En aquest ENLLAÇ trobareu més informació o a través del contacte 633 28 67 67
TORNA
Et pot interessar
Sports Park Barcelona, nou col·laborar de GolCat
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB