Sports Park enceta el seu projecte ambiciós a Quarta Catalana

QUARTA CATALANA
Per Redacció el 09/07/2023
Sports Park enceta el seu projecte ambiciós a Quarta Catalana
Fotògraf: Sports Park 2020
L'agència de representació amb origen sud-coreà inscriu el seu primer equip a l'FCF i disputarà els seus partits com a local a Penitents
El creixement de l'agència de representació Sports Park 2020 durant el darrer any mantindrà la mateixa progressió durant el proper curs 2023 - 2024. Amb més de 30 jugadors representats el curs anterior, l'organització esportiva s'ha proposat fer un nou pas endavant. 

Sports Park FC serà la nova branca esportiva que encetarà la temporada vinent amb l'inscripció d'un primer equip a Quarta Catalana. L'equip competirà al Municipal de Sant Genís Penitents amb un objectiu ambiciós a curt termini. 


"Estem parlant d'un projecte ambiciós per intentar pujar categories. Sabem que és complicat i comencem des de zero, però no tenim cap mena de pressió", presenta Ramon Roca a GolCat. Tot i que Sports Park 2020 i Sport Park FC són dos projectes independents, no es descarta que un futur es pugui nodrir el club amb jugadors representats. 

David Lizarde serà l'entrenador d'Sports Park la propera temporada. Un tècnic amb passat a Trajana, Alzamora, Guineueta i Sant Andreu. Sergi Lizarde serà la seva mà dreta al cos tècnic d'una plantilla que pràcticament està tancada, amb Ramon Roca al capdavant de la direcció esportiva. 
TORNA
Et pot interessar
Sports Park enceta el seu projecte ambiciós a Quarta Catalana
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB