Sports Park tanca un any "positiu" i amb un futur d'Elit

GENERAL
Per Redacció el 09/07/2023
Sports Park tanca un any "positiu" i amb un futur d
Fotògraf: GolCat
L'agència sud-coreana reforça la confiança de jugadors i clubs i millora la seva representativitat a Lliga Elit i Primera Catalana
Punt final de la temporada 2022 - 2023 i setmanes de balanç i planificació esportiva a clubs, equips i agències de representació. Entre aquesta anàlisi del compte de resultats es troba Sports Park 2020, l'organització que més s'està consolidant a Primera Catalana, Divisió d'Honor, Nacional Juvenil i Preferent.

La futura reestructuració de categories també tindrà la seva conseqüència positiva i Park tindrà jugadors representats a pràcticament la meitat dels equips de la Lliga Elit 2023 - 2024. Javi Aldana (EE Guineueta), Hugo Romero (EE Guineueta), Jordi Rodríguez (FC Santboià) o Guillem Cardelús (CE Europa B) són alguns exemples dels futbolistes que formaran part de la nova prestigiosa màxima categoria del futbol català.


"La projecció del projecte és molt notable. Fa un any que vam començar i l'evolució és molt bona. Tenim una relació i vincle estret i directe amb jugadors i clubs i al mercat d'estiu és quan més activitat tenim. Estem generant una relació de confiança i oferim una qualitat i valor afegit, tant als nostres representats com també als clubs", valora Ramon Roca, membre d'Sports Park 2020.

Tot i que durant els primers mesos havien de reforçar la part corporativa, d'imatge i difusió del projecte, aquests mesos de maig, juny i juliol s'ha intensificat la feina. El bon tracte, relació i facilitats per part d'Sports Park són algunes de les ressenyes positives per part dels jugadors que valoren la tasca de l'agència.

Guillem Cardelús i Hugo Romero, joventut i futur


Entre els jugadors que formen part de l'equip Sports Park, Guillem Cardelús (Barcelona, 2002) i Hugo Romero (Barcelona, 2003) són dues de les apostes que representen la filosofia de l'agència: joves jugadors amb projecció i futur al futbol català.


Cardelús és un migcampista de 21 anys amb bona visió de joc i una notable projecció durant les seves dues temporades en edat amateur. Cardelús farà el salt a Elit amb el CE Europa la propera temporada 2023 - 2024. "L'organització de l'equip i la bona precisió amb la pilota són dos dels meus punts forts", destaca el jove pivot barceloní.

Per la seva part, Romero és la personificació del planter de la EE Guineueta. Format durant les darreres cinc temporades al futbol base de Nou Barris, la passada temporada va debutar a Tercera RFEF sent juvenil i aquesta temporada ha convençut Luis Gallego per renovar un curs més i forma part del debut de la guineu a Lliga Elit.
TORNA
Et pot interessar
Sports Park tanca un any "positiu" i amb un futur d'Elit
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB