Una expulsió per error podria reprendre el partit entre el Barceloneta i l'Alzamora

TERCERA CATALANA
Per Redacció el 05/04/2024
Una expulsió per error podria reprendre el partit entre el Barceloneta i l
Fotògraf: CF Barceloneta
El jugador mariner Edgar Chaves va ser expulsat per error amb una única targeta groga
Durant el desenvolupament d'una temporada es produeixen errors arbitrals que poden succeir durant un partit de futbol. Malauradament, són força habituals, i més encara quan a Tercera i Quarta Catalana no existeixen els àrbitres assistents. Ara bé, la situació que es va viure al partit entre el CF Barceloneta i el CF Alzamora de la passada jornada no és un error gaire comú.

El jugador mariner Edgar Chaves va ser expulsat al minut 76 amb una única targeta groga. Sí, no havia vist cap amonestació fins aquell moment. Segons el club local, l'àrbitre s'havia oblidat fins i tot la llibreta al vestidor durant el temps de descans i no podia confirmar tampoc que tingués a la mà la primera targeta groga apuntada. Aquesta primera amonestació tampoc hi era perquè no es va produir.

Chaves va marxar del camp amb la indignació de l'equip mariner i, uns minuts més tard, l'Alzamora va igualar l'enfrontament (1-1). Un duel directe per l'ascens a Segona Catalana i que podria ser capital a final de temporada.

El Barceloneta va impugnar l'expulsió de Chaves i l'FCF ha donat la raó al club mariner, amb imatges de la gravació de l'enfrontament, en què no existeix la primera targeta groga que apareix a l'acte, fixada al minut 45. Aquesta mai es va produir.

La propera setmana, el Barceloneta espera que l'FCF els hi doni la raó també amb la represa del partit a partir del minut 76, moment en què es va produir l'expulsió injusta de Chaves i es disputin els 14 minuts restants, amb el marcador d'1 a 0.