22a edició del Mare Nostrum Cup amb un sostre històric de participants: 464 equips

GENERAL
Per Redacció el 21/03/2024
22a edició del Mare Nostrum Cup amb un sostre històric de participants: 464 equips
Fotògraf: Mare Nostrum Cup
Increment d'un 25% de participants i més d'un 80% dels clubs repeteixen l'experiència
La 22a edició del Mare Nostrum Cup 2024 donarà el seu tret de sortida el proper dijous 28 de març amb la seva tradicional i luxosa desfilada d’equips. Ni més ni menys que 464 participants és el record assolit al torneig d’enguany i que es tradueix en unes xifres absolutament excel·lents. 

Entre el 28 i el 31 de març es desenvoluparà el Mare Nostrum Cup edició Easter (Setmana Santa), en què el Camp de Tarragona serà l’epicentre d’un dels torneigs internacionals de major impacte al territori. 1.200 partits durant dues jornades, 10.000 pernoctacions diàries i un total de 40.000 llits ocupats durant els quatre dies en què es desenvolupi el torneig són les xifres d’un impacte absolut de 9 milions d’euros al territori.

El Mare Nostrum Cup 2024 està distribuït en un total de 50 camps i 20 municipis, amb les luxoses instal·lacions de Futbol Salou com a epicentre del torneig. Salou, Vilaseca i Cambrils seran les tres seus d’allotjament per als equips participants i els seus familiars, però tot el Camp de Tarragona integrarà l’experiència del torneig. 


Salou, Cambrils, Vilaseca, Riudoms, Torredembarra, Les Borges del Camp, Constantí, Reus, Tarragona, La Canonja, Altafulla, Morell o Alcover són alguns dels municipis que hi participaran en l’edició 2024, amb Riudoms com a gran exponent del futbol femení. 

Albert Viñas, CEO i fundador del Mare Nostrum Cup, ha aconseguit consolidar durant pràcticament 25 anys un torneig internacional que va més enllà de l'esport i envolta una experiència cultural i social que acull nacionalitats d'arreu de Catalunya,  l'Estat espanyol i el món al Camp de Tarragona. 

Pel que fa a les xifres de l'edició 2024, el Mare Nostrum Cup ha incrementat un 25% el número d'equips participants i més d'un 80% dels clubs repeteixen l'experiència. El 40% d'equips són catalans i el País Basc és el segon territori que més aposta per inscriure equips, amb 134 en aquesta edició. El 20% de participants són d'arreu del món, amb representació d'Estats Units, Regne Unit, Irlanda, Emirats Àrabs o el Japó. 
TORNA
Et pot interessar
22a edició del Mare Nostrum Cup amb un sostre històric de participants: 464 equips
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB