"Al CD Amigó, el Mare Nostrum està institucionalitzat"

GENERAL
Per Redacció el 21/03/2024
"Al CD Amigó, el Mare Nostrum està institucionalitzat"
Fotògraf: CD Amigó
Des de l'any 2010, el club navarrès participa al torneig i en aquesta edició ho farà amb 12 equips i 181 jugadors
14 anys participant al Mare Nostrum Cup pràcticament de forma consecutiva (exepcepte els anys 2020 i 2021 per la pandèmia) és una suma de temporades que exposen la gran confiança per part d'un client fidel. Aquest és el cas del CD Amigó, club navarrès que any rere any gaudeix d'una nova edició del torneig de referència al Camp de Tarragona i la Costa Daurada. 

"Vam participar per primera vegada l'any 2010 amb un equip femení i des d'aquella edició sempre hem participat al Mare Nostrum Cup. Són 14 temporades participant en una competició que, sorprenentment, sempre aconseguim sumar nous equips i més jugadors i jugadores inscrits", exposa Alberto Cotelo, coordinador del CD Amigó.

El CD Amigo és un dels clubs referents a Navarra, "però també molt familiar". Per a ells, participar en un torneig com el Mare Nostrum "és un luxe". Les instal·lacions de Futbol Salou "són increïbles i mai deixen de sorprendre veure tants camps de futbol. És un nivell molt gran en tots els àmbits", defineix el portaveu d'un dels equips participants més fidels al Mare Nostrum des de fa més de 10 anys.


"Al CD Amigó, el Mare Nostrum està institucionalitzat. No ens plantegem si participarem sinó amb quants equips ho farem. Tenim una estima molt gran a aquest torneig perquè formem part d'aquesta gran família", relata Alberto Cotelo a GolCat.

Aquest tornegi permet als clubs participants conèixer mínimament altres entitats d'altres províncies o comunitats, "tot i que pràcticament no hi ha temps de parlar perquè el torneig no s'atura mai i sempre estàs actiu". "El complex esportiu de Salou és increïble i veuen una meravella que no estem gens habituats a veure", afegeix Cotelo.

CD

181 jugadors i 300 pares i mares, aproximadament, és la quantitat d'integrants que representaran al CD Amigó en aquesta edició del Mare Nostrum: "Per a ells és molt bonic gaudir l'experiència Mare Nostrum perquè cada familiar ho fa de forma conjunta amb els seus fills i filles, però també ho fan els pares de forma grupal". Quan comença la nostra temporada, "els jugadors i els familiars pregunten quan es començarà a organitzar el torneig". 4 alevins, 4 infantils i 4 cadets són els equips navarresos que hi participaran aquest any.


Més concretament, l'evolució del Mare Nostrum "permet gaudir el torneig des d'un vessant més competitiu i també fer-ho des d'un punt de vista social". El torneig ha sumat més nivell en les darreres edicions i "això s'agraeix perquè a partir de categoria Infantil els nois també els agrada gaudir de la competitivitat". 

Quatre dies d'experiència Mare Nostrum per al CD Amigó, que trenca la rutina habitual de la competició i la temporada i es gaudeix de la part més social i cultural que ens aporta el futbol.
TORNA
Et pot interessar
"Al CD Amigó, el Mare Nostrum està institucionalitzat"
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB