Albert Batllosera, Lloret: "Viurem un dels anys més igualats a Primera Catalana 1cat1"

PRIMERA CATALANA
Per Manel Expósito el 27/09/2022
Albert Batllosera, Lloret: "Viurem un dels anys més igualats a Primera Catalana 1cat1"
Fotògraf: CF Lloret
El conjunt lloretenc aspira a iniciar un nou projecte competitiu, després de dos anys en segona posició
Albert Batllosera (Vidreres, 1981) iniciarà aquest dissabte al Municipal de Lloret la seva cinquena temporada al capdavant del primer equip del CF Lloret. L'ascensió i consolidació del seu projecte al grup 1 de Primera Catalana s'ha reforçat en les darreres dues campanyes: segona posició 2020 - 2021 i segona posició 2021 - 2022.

La competitivitat entre els conjunts de Girona, Osona, Vallès Oriental i Maresme tindrà un nou nivell i esglaó superior aquest curs 2022 - 2023, en què el Lloret també voldrà dir la seva i demostrar les seves aspiracions i sostre a assolir. Parlem amb el tècnic vidrerenc per conèixer els objectius d'enguany. 

Plantejament inicial i anàlisi intern.
Aquest any hem fet una setmana més de pretemporada per coneixer-nos millor a nivell de vestidor, però els objectius es mantenen. Volem ser un bon bloc, que domini els partits a través de la possessió. Amb aquesta premissa tindrem més control del partit i evitarem menys atacs del rival. Aquesta és la idea de les darreres temporades. Tenim un grup duríssim, amb molts equips forts i hem d'estar preparats. 


Figueres, Palamós, Vic, Manllleu, Lloret. Déu-n'hi-do el grup.
Crec que serà un dels anys amb la categoria més igualada pel que fa a punts. Podem viure un dels anys més igualats i també amb molts equips aspirants. Es pot perdre contra qualsevol i aquest any no hi haurà cap Girona B que tanqui una temporada sense perdre cap partit. Aquesta situació no es produirà. Tampoc ens hem d'oblidar d'altres conjunts difícils, com poden ser L'Escala o el Mataró.

Quina ha estat la confecció de la plantilla 2022 - 2023?
Hem mantingut un bon grup, amb 12 jugadors però, sobretot, amb un rol important a l'equip. Haver pogut renovar aquest gruix sí et dona una tranquil·litat i una confiança en les primeres jornades, partits que mai són fàcils. 


A l'enquesta GolCat apareix el Lloret entre els cinc màxims aspirants. Quina valoració en fa?
Es valora positivament, però la pressió que pot tenir un equip professional és diferent de la nostra. Ara bé, per què ens valoren? En les darreres dues temporades el Lloret ha estat segon a la classificació i ara s'ha de veure quina serà la situació de cada equip aquest any. No serveix de res quedar segon o ser un aspiant si després no competeixes bé.

El Lloret és dels equips amb més tradició a Primera Catalana en les darreres 12 temporades. La Superlliga Catalana és una nova motivació?
Sí! Si no acabes la lliga entre els cinc primers classificats és com si haguessis baixat una categoria. Et pots mantenir a Primera Catalana i tenir una categoria més per sobre. Després serà més difícil aconseguir l'ascens. L'FCF hauria d'explicar una mica millor què serà la Superlliga Catalana. Els desplaçaments seran més cars? Quina serà la situació? La Superlliga Catalana no serà l'objectiu del Lloret sinó de la majoria dels equips de la lliga. 
TORNA
Et pot interessar
Albert Batllosera, Lloret: "Viurem un dels anys més igualats a Primera Catalana 1cat1"
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB