El S12 A del 'SABA' gaudeix i il·lusiona amb un gran any esportiu

GENERAL
Per Manel Expósito el 26/03/2024
El S12 A del
Fotògraf: CF SABA
El conjunt de Can Salvi lidera el seu grup a Segona Divisió i afronta amb força el tram final de temporada
L'Aleví S12 A del CF San Andreu de la Barca és dels equips que més està il·lusionant aquesta temporada a Can Salvi. No només per liderar la seva lliga, sinó també pel bon futbol que està imprimint el conjunt liderat per Pau Aguilar, Dani Cani i David Aguilar des de la banqueta.

La gran fornada del 2012 del Baix Llobregat és una d'aquelles grans generacions al club quadribarrat. Bona part del bloc va començar a jugar a futbol a l'Escola del 'SABA' i ha anat creixent i sumant experiències al club temporada rere temporada. 

"Aquest curs 2023 - 2024 és d'aquells anys que un equip engresca i somia amb un possible premi en forma de lliga a final de temporada. Estem fent molt bona temporada i els nois estan molt il·lusionats amb el gran any que estem fent. S'ha de mantenir aquest bon estat d'ànim del grup i amb treball es pot aconseguir l'objectiu que s'ha plantejat", defineix l'entrenador Pau Aguilar.


16 victòries en 21 partits disputats i 50 punts al sarró són les estadístiques del 'SABA' al grup 4 de Segona Divisió. Ara mateix en posicions d'ascens a Primera Divisió. Una temporada històrica a l'entitat i que es vol arrodonir amb un dolç final de temporada. "Ara l'objectiu és continuar treballant per intentar tornar a la bona dinàmica. La regularitat de l'equip està sent la clau per defensar la primera posició", reconeix el tècnic riberenc.

"Des del club, l'objectiu que ens han fixat és mantenir la categoria. A mesura que han avançat les jornades i la dinàmica ha acompanyat, ha millorat l'estat de felicitat que tenen els nens i volem assolir l'ascens. El cos tècnic coneixia el nivell dels jugadors, però tot i així ens ha sorprès la gran resposta de l'equip. Hem demostrat que podem competir contra qualsevol rival", afegeix.


El tram final de temporada serà de màxima emoció, amb sis equips separats per només 6 punts de diferència i algun conjunt amb un partit menys. "Aquesta setmana de descans serà positiva per al grup per tornar amb més forces i les piles carregades. S'ha de mantenir amb la mateixa mentalitat que hem tingut, perquè estem fent un gran any i és un orgull poder entrenar aquest grup, molt competitiu. Serà un any que recordarem tots".

El suport i alè des de l'entitat reforça l'estat d'ànim del vestidor a cada partit contra un rival directe. "Als partits importants que hem disputat, hem vist la gran resposta per part del club. Des de la Directiva a jugadors, entrenadors i familiars que forma el 'SABA'. El suport no el tenim només nosaltres, ja que si hi ha un altre equip que té un partit important, intentem anar a donar suport i força". 

Després de Setmana Santa, EF Gavà (tercer) i Ciudad Cooperativa (quart) seran les properes jornades que disputarà l'Aleví A S12 del CF San Andreu de la Barca. Molta sort, equip!
TORNA
Et pot interessar
El S12 A del 'SABA' gaudeix i il·lusiona amb un gran any esportiu
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB