Albert Jiménez i Daniel Moreno, un ascens a Can Sant Joan 7 anys després

SEGONA CATALANA
Per Manel Expósito el 26/04/2023
Albert Jiménez i Daniel Moreno, un ascens a Can Sant Joan 7 anys després
Fotògraf: Manel Expósito
Els dos jugadors del San Juan Atlético Montcada van ascendir a Primera Catalana l'any 2016 i 7 anys després ho tornen a fer de manera conjunta
La trajectòria del San Juan Atlético Montcada a Segona Catalana no s'entén sense Albert Jiménez i Daniel Moreno 'Mono'. Vuit i set temporades, respectivament, al primer equip del club montcadenc és una xifra prou important perquè aquests dos jugadors es puguin considerar una veu autoritzada a l'entitat i al vestidor. 

Amb 30 i 42 anys, respectivament, el capità i el defensa montcadenc són dos històrics durant la darrera dècada al grup 2 de Segona Catalana, arribant a trepitjar Primera Catalana en la primera i històrica temporada del San Juan en la primera divisió catalana. 


La temporada 2016 - 2017, el San Juan Atlético Montcada va fer història a Segona Catalana: campionat de lliga i ascens a Primera Catalana. Albert Jiménez i Daniel Moreno 'Mono' lideraven aquella fita, amb José Pinti a la banqueta, i un vestidor molt unit.

7 anys després, Jiménez i Moreno són els dos únics jugadors que encara juguen a l'equip entrenat per Daniel Sánchez i, aquest proper dissabte (19:30h), tornaran a celebrar un ascens a Primera Catalana a Can Sant Joan, amb l'alè de l'afició montcadenca. 


Els dos jugadors del San Juan recorden amb GolCat aquell primer ascens a Primera Catalana i la trajectòria actual de l'equip. 
TORNA
Et pot interessar
Albert Jiménez i Daniel Moreno, un ascens a Can Sant Joan 7 anys després
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB