Albert Martí: de plantejar-se jugar a Quarta Catalana, a fer-ho a Segona RFEF

SEGONA CATALANA
Per Manel Expósito el 16/09/2022
Albert Martí: de plantejar-se jugar a Quarta Catalana, a fer-ho a Segona RFEF
Fotògraf: Manel Expósito
L'extrem montgatí de l'AE Prat va patir un descens a Tercera Catalana la temporada 2017 - 2018 i quatre anys més tard viu del futbol a Segona RFEF
La vida sense esforç, lluita i treball no t'oferirà un futur gens agradable. El futbol també exigeix aquesta disciplina i actitud proactiva perquè tot sigui molt més fàcil. D'aquesta manera ho va entendre Albert Martí (Montgat, 1998) durant la seva darrera etapa formativa. 

L'extrem montgatí va reaccionar a temps i la seva inesperada trajectòria futbolística el va sorprendre amb una oportunitat única. Primer, al primer equip del CE Europa a Tercera Divisió i des d'aquest estiu també a l'AE Prat, de Segona RFEF.

"Mai he vist el futbol com una oportunitat professional, més enllà de practicar un esport i gaudir-ne a la gespa. Fins a edat Infantil he jugat en les màximes categories, però em vaig cansar d'aquesta competitivitat i vaig decidir marxar a Montgat a jugar amb els amics", relata l'extrem montgatí. 


A més a més, l'esglaó juvenil tampoc va ser una etapa formativa gens fàcil de superar per diferents motius personals. "Durant l'etapa juvenil no vaig ser prou madur i tampoc tenia una actitud prou correcta. Jo mateix prenia la decisió d'anar o no als entrenaments. Al darrer any de juvenil vaig decidir fer un canvi de mentalitat i va ser quan vaig voler aprofitar aquesta darrera oportunitat", afegeix Martí.

Amb 18 anys va debutar a Primera Catalana i la seva carrera va començar a fer un pas endavant. "Quan vaig baixar a Tercera Catalana a Montgat, vaig estar a un pas de fitxar pel Tiana i jugar a Quarta Catalana amb els amics. Tot i així, el president del Montgat, Manuel Alonso, em va oferir la possibilitat d'incorporar-me al CE Europa i començar una nova etapa, fent la pretemporada amb el primer equip, de Tercera Divisió".Dues temporades a Tercera Divisió, un ascens a Segona RFEF i  la consolidació a la Vila de Gràcia va ser el punt de partida del jove extrem de 24 anys. "A l'Europa he viscut quatre anys molt bons, estava com a casa i, de fet, entreno un equip Infantil aquesta temporada". Aquest estiu va decidir tornar a fer les maletes rumb al Sagnier i consolidar-se a la quarta categoria del futbol nacional a les files de l'AE Prat. 

Albert Martí s'afegeix al llistat de jugadors que sense fer gens de soroll van començar la seva trajectòria a Segona Catalana i picant molta pedra han arribat a Segona RFEF.
TORNA
Et pot interessar
Albert Martí: de plantejar-se jugar a Quarta Catalana, a fer-ho a Segona RFEF
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB