Albert Viñas: "Els equips són els millors prescriptors del Mare Nostrum Cup"

GENERAL
Per Redacció el 21/03/2024
Albert Viñas: "Els equips són els millors prescriptors del Mare Nostrum Cup"
Fotògraf: Mare Nostrum Cup
El CEO d'un dels millors torneigs d'Europa valora el creixement i consolidació de la competició
25 anys d'experiència acumula Albert Viñas al capdavant del Mare Nostrum Cup. Una organització que el "continua emocionant" cada darrer diumenge de la competició, en què fins a 14 finals es disputen de forma simultània i integren la cloenda d'un dels torneigs més ben organitzats i valorats arreu d'Europa.

Tot i que la covid va congelar dues edicions, "després de la pandèmia s'han inscrit més equips que mai. S'acumulen diverses edicions sumant nous rècords d’equips participants i també més espectadors i familiars que els acompanyen", relata Viñas. "És possible que la pandèmia hagi fet reflexionar la societat i cada vegada es vulgui estar més actiu. D’altra banda, crec que la gestió que vam tenir amb els clients també va a ajudar a reforçar la nostra marca i relació amb els clubs i els participants", afegeix.


Igualar un rècord anterior sempre és una fita difícil d'aconseguir, però des de la direcció del Mare Nostrum se superen registres sense plantejar-se millorar els màxims d'edicions anteriors. "Quan comencem a planificar una nova edició, no ho fem amb l'objectiu estricte de millorar les dades anteriors, tot arriba de forma orgànica perquè ho fem bé i els nostres clients gaudeixen de les experiències que els hi oferim. Hem crescut un 25% d’equips participants respecte a l’any anterior i aquesta edició ens hem apropat als 470 equips". 

"Al Mare Nostrum hem apostat molt pel concepte Experience. Volem que la gent ens recordi com una experiència. Des de la desfilada del dia de la presentació, amb 4.000 persones al Passeig de Salou, fins al darrer xiulet final. Es viu un torneig que va més enllà del futbol. Als camps s’organitzen activitats, hi ha zona gamer, l'hora del vermut pels familiars...tot és una festa", exposa Viñas. 

La proximitat al mar, l'organització de festes temàtiques als hotels i el servei de piscina, entre d'altres, integren una experiència completa que provoca que "el 80% d’equips repeteixin" i hi hagi clients que sumin 15 edicions d'experiència: "Els equips són els nostres millors prescriptors. El territori fa un salt qualitatiu quan Futbol Salou construeix aquesta instal•lació privada, la qual és la més gran d’Espanya, amb 13 camps i a on es poden fer totes les finals de forma simultània".


14 finals disputades simultàniament diumenge a les 12:00h és una sensació màgica. "Això no pot fer-ho ningú i m’emociono cada vegada que ho veig. El nostre estadi és Futbol Salou i això és una caracteritza que ens dona una essència única. Al Mare Nostrum Easter té la seva màgia especial", reconeix emocionat l'alma mater del torneig.

El futbol català, un orgull al Mare Nostrum Cup


Tot i la internacionalitat del Mare Nostrup Cup, el futbol català té un sentiment especial, ja que són els clubs locals que representen Catalunya i l'organització té una estima especial per als clubs històrics del nostre territori, el 40% dels equips participants.

"Estic molt orgullós que equips com Europa, Sant Andreu, Nàstic Manresa, CE Manresa, Júpiter, Atlètic Segre, Atlètic Lleida, AEM Lleida o Sant Cugat vulguin participar al torneig. Omple d’orgull que clubs històrics del nostre futbol català vinguin al Mare Nostrum i defensin molts anys de bona feina al planter. El futbol base català té molt de nivell", defensa Viñas.


Pel que fa a la competitivitat del torneig, el màxim responsable del torneig defensa la neutralitat, sense destacar cap jugador o premi excepcional individual: "Intentem ser molt neutres i això és una aposta personal meva. Tothom té premi al torneig i tots els equips tenen la mateixa importància".

El creixement del futbol femení al torneig també ha tingut el seu impacte al Mare Nostrum 2024. Es va començar la primera edició amb 15 equips femenins i aquest s'ha multiplicat exponencialment, fins a arribar als 80 que hi haurà aquest any. "Riudoms és la seu del futbol femení. És el club que té més categoria en la província de Tarragona i totes les categories estan al mateix nivell". 
TORNA
Et pot interessar
Albert Viñas: "Els equips són els millors prescriptors del Mare Nostrum Cup"
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB