"Jugadors i socis han decidit que el Camarles havia de jugar a Primera Catalana l'any del Centenari"

PRIMERA CATALANA
Per Redacció el 07/07/2024
"Jugadors i socis han decidit que el Camarles havia de jugar a Primera Catalana l
Fotògraf: CF Camarles
El municipi del Baix Ebre viurà un curs històric, coincidint amb els 100 anys de vida del club
Abans d'assolir l'ascens a Primera Catalana, a Camarles volien tocar de peus a terra i exposar als socis si volien jugar a Primera Catalana. Des del Club eren conscients de l'augment econòmic que suposa competir un esglaó més amunt i en cap cas es volia hipotecar el club i acceptar un repte que superés la realitat de l'entitat.

Finalment, el desenllaç al CF Camarles ha estat positiu per partida doble: es va aconseguir l'ascens esportiu al camp i tant socis com jugadors van donar el seu vist-i-plau a la Junta perquè s'acceptés la plaça a Primera Catalana i també el repte de lluitar en la nova categoria.

"L'equip ha estat durant tota la temporada lluitant per aquest ascens i era una realitat que podia ocórrer. La decisió no ha estat gens fàcil, però s'han valorat les dues categories i el club podrà fer front a Primera Catalana. Tirarem endavant amb el projecte, tot i que les despeses són superiors a tots els nivells", valora Octavio Martí, president del Club. 


La reunió que es va celebrar amb la primera plantilla també va ser decisiva per acabar de convèncer el club i fer el pas. "La majoria dels jugadors volen pujar, el cos tècnic també...és l'any del Centenari i no hi ha millor celebració que celebrar-ho a Primera Catalana. Aquest és un motiu de pes perquè s'hagi acceptat la categoria". 

El pressupost per a la plantilla serà el mateix que aquest any  i "s'ha aconseguit l'ajuda necessària per fer front a les despeses federatives, desplaçaments i tots els esdeveniments que es facin durant aquest any especial al club". Des del Camarles s'agraeix "tota la feina solidària que hi ha a l'entitat als diferents actes que ajuden a sumar-ne capital al pressupost i poder fer front a totes les despeses".


Durant aquests 100 anys d'història del club, Martí recorda la promoció d'ascens a Tercera RFEF que va jugar el club als anys 60 com a màxima fita del Camarles al llarg de la seva història. Uns anys més tard, va disputar una promoció d'ascens a l'antiga Primera Catalana. Amb poc més de 3.000 habitants, Camarles serà el municipi més petit de tota la categoria.

TORNA
Et pot interessar
"Jugadors i socis han decidit que el Camarles havia de jugar a Primera Catalana l'any del Centenari"
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB