'All Star FutbolCat', el torneig solidari del futbol català

PRIMERA CATALANA
Per Redacció el 15/06/2022
Fotògraf: CatalunyaFutbol
Competició benèfica al Municipal de Canyelles organitzada pel CE Canyelles i 'Catalunya Futbol'
El Municipal de Canyelles serà l'escenari en què es disputarà el torneig solidari 'All Star' del futbol amateur català el proper dissabte 18 de juny. 

Una competició benèfica organitzada pels companys de 'Catalunya Futbol' amb la col·laboració del Club Esportiu Canyelles, entitat amfitriona i seu del torneig. 

L'objectiu d'aquesta organització serà la únió de les quatre categories més amateurs de Catalunya (Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana) i la recaptació econòmica destinada a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i la lluita contra el càncer infantil.


El torneig s'allargarà durant tota la jornada de dissabte amb la disputa de les semifinals entre una representació de jugadors de les quatre categories (Primera Catalana contra Tercera Catalana i Segona contra Quarta), amb els posteriors enfrontaments de final i lluita per la tercera posició. 

En total, 22 jugadors representaran cada categoria després d'organitzar-se el sorteig i decidir quins jugadors són els escollits. Raúl Paje (CF Montañesa) i Juan Romero (UE Rubí) formaran el tàndem a la banqueta de Primera Catalana i José Pinti (CFA Espluguenc) i Miki Rodríguez (UD Gornal) a Segona. 

Als dos esglaons més modestos, tres dels entrenadors amb mès experiència a les banquetes: Dani Garcia (UD Les Fonts) i Francis Valero (CF Ametlla) al combinat de Tercera Catalana, i Ivan Oliu (Mas Mascort) a l'equip de Quarta.
TORNA
Et pot interessar
'All Star FutbolCat', el torneig solidari del futbol català
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB