Caldes i Bosc de Tosca volen recordar el seu debut històric a Primera Catalana

PRIMERA CATALANA
Per Manel Expósito el 26/09/2022
Caldes i Bosc de Tosca volen recordar el seu debut històric a Primera Catalana
Fotògraf: Disseny GolCat
L'estrena de la primera divisió catalana 2022 - 2023 la viurem a GolCat amb el matx de dos nouvinguts a la categoria
Ha arribat la setmana! Comença la Primera Catalana 2022 - 2023! Més de cinc mesos després de finalitzar els primers partits del curs 2021 - 2022, la primera categoria futbolcat tindrà aquest cap de setmana el seu tret de sortida amb la Superlliga Catalana com a gran aspiració general. 

El primer desplaçament GolCat del curs ho viurem al Municipal de Les Cremades, en què CF Caldes i CEF Bosc de Tosca estrenen categoria al grup 1 de Primera Catalana i voldran que sigui un matí rodó a Caldes de Montbui en forma de victòria i els tres primers punts del curs (diumenge, 12:00h).

"Quan vaig arribar a Caldes l'objectiu era consolidar el club a Segona Catalana, però la situació ha estat molt bona i hem pogut fer el salt a Primera. La passada temporada es va culminar l'objectiu amb l'ascens i aquest any volem gaudir de la categoria, tot i que sabem que també patirem. Som un bloc que arriba de Segona i que no podem competir contra transanlàntics històrics, com poden ser un Figueres o un Palamós", exposa l'entrenador del Caldes, José Luis Duque.


L'artífex de l'ascens del Caldes ha volgut que els amistosos d'aquest estiu estiguessin focalitzats a agafar nivell d'1cat1. "En la pretemporada volíem conèixer el ritme que pot tenir una Primera Catalana i per això hem jugat contra rivals del mateix nivell".

El Bosc de Tosca serà el rival vallesà, procedent del grup 1 de Segona. "Jugar contra un altre nouvingut té el seu perill. Si guanyem és positiu, però si perdem ja comences a tenir el neguit. Hem de jugar per sumar els tres punts amb molta tranquil·litat", alerta Duque. 

El Caldes 22-23 manté el bloc de la passada temporada, amb molt pocs retocs i la majoria amb experiència a Segona Catalana. 


Per la seva part, Jan Salavedra també serà recordat com el tècnic que va dirigir el Bosc de Tosca en el seu primer any a Primera, "una categoria nova i difícil, amb l'objectiu d'intentar mantenir-se".

"Mantenim el mateix bloc que la passada temporada amb un parell d'incorporacions. Seguim amb el gruix de jugadors de l'ascens, ja que es mereixen aquesta oportunitat de poder disputar la Primera Catalana", presenta Salavedra.

Pel que fa a l'anàlisi del Caldes, el tècnic de La Garrotxa va poder veure un partit del seu rival la setmana anterior. "Vaig anar a veure'ls el dia que van jugar a Badalona contra la Llefià i vaig veure un equip intens i defensivament sòlid. Nosaltres estem preparats per afrontar la categoria".

Per aquest enfrontament, Angelet serà baixa segura per part del Caldes, i Alex Darnés no hi serà en la convocatòria del Bosc de Tosca, també per lesió.
TORNA
Et pot interessar
Caldes i Bosc de Tosca volen recordar el seu debut històric a Primera Catalana
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB