El Cerdanyola (i el futbol català), pendent de l'RFEF

GENERAL
Per Redacció el 06/09/2022
El Cerdanyola (i el futbol català), pendent de l
Fotògraf: Cerdanyola FC
El Jutge Únic de Competicions No Professionals hauria de ratifica l'ascens vallesà a Segona RFEF durant la jornada d'aquest dimarts o dimecres
L'ascens del primer equip del Cerdanyola FC encara no és oficial, és a dir, el Jutge Únic de Competicions No Professionals encara ha de ratificar el retorn del conjunt de Toni Carrillo a Segona RFEF. 

Després del comunicat de divendres de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) confirmant la plaça del Cerdanyola a Segona RFEF - no es va puntualitzar que seria al grup 5, però s'interpreta que serà així -, UE Sants, FC Martinenc, CE Navàs i un altre equip de Quarta Catalana encara a confirmar, esperen que els seus ascensos de categoria es puguin materialitzar durant les poperes 24 hores. 

Els quatre clubs mencionats van publicar un comunicat durant la setmana anterior anunciant el seu canvi de categoria, però ara s'haurà d'esperar que RFEF i FCF facin efectiva i oficial la notícia. 


De fet, la UE Sants ja ha anunciat el seu partit de diumenge contra la UE Rapitenca a La Ràpita, però l'FCF ens ha notificat aquest matí que no poden confirmar els ascensos territorials abans que l'RFEF els confirmi la nova categoria del Cerdanyola. 

El club vallesà desconeix encara si aquest cap de setmana haurà de jugar i que previsiblement ho faria al camp del Socuéllamos. 


Entre aquesta tarda i demà dimecres s'hauria de resoldre aquesta situació, amb maldecaps per a clubs, direccions esportives i jugadors. 
TORNA
Et pot interessar
El Cerdanyola (i el futbol català), pendent de l'RFEF
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB