El Llavaneres lluitarà fins al final per mantenir-se a Segona Catalana

SEGONA CATALANA
Per Redacció el 12/06/2023
El Llavaneres lluitarà fins al final per mantenir-se a Segona Catalana
Fotògraf: CE Llavaneres
El Club va finalitzar la temporada en tercera posició, però la represa del partit Singuerlín - Iberia els va condemnar a Tercera Catalana
El CE Llavaneres ha traslladat els seus esforços esportius del terreny de joc als serveis jurídics de l'entitat de Sant Andreu de Llavaneres. Una nova lluita focalitzada en intentar batallar contra allò que consideren injust i alhora els ha condemnat a descendir a Tercera Catalana, tres setmanes després de finalitzar el curs 2022 - 2023.

"El passat 5 de maig vam finalitzar la temporada i estàvem salvats. L'enrenou arriba quan després de tancar-se el curs, veiem que el partit entre CF Singuerlín i At. Iberia es reactiva, amb marcador de 2 a 1 i la decisió federativa de reprendre els 20 minuts pendents tres setmanes després", exposa Enric Dalmau, president del CE Llavaneres.

Aquest enfrontament va ser decisiu perquè el conjunt barceloní se salvés i el Llavaneres baixés de categoria, amb part de la planificació esportiva a Segona Catalana força enllestida. "En teoria, l'FCF va resoldre que aquest partit va finalitzar, però l'Iberia va fer les seves a legacions i la qüestió està que es va disputar tres setmanes després de concloure la competició, amb el Singuerlin sense jugadors i cap objectiu", afegeix Dalmau. "Qualsevol altre equip també haguere presentat al·legacions com ha fet l'Iberia, però el timing i sentència ha arribat tard i amb un dels equips implicats sense cap objectiu en joc i pràcticament sense jugadors del primer equip".


"Un cop finalitzada la competició no es poden disputar partits, sempre que els dos conjunts estiguin implicats de forma directa, per això hem arribat al Tribunal Català de l'Esport. Això no és una competició neta i és molt injusta.. S'ha desvirtuat la lliga...", transmet indignat el president maresmenc. Tot i aquesta situació, a Llavaneres ja estan "conscienciats que la propera temporada es competirà a Tercera Catalana".

"Hem presentat 16 pàgines al Tribunal Català de l'Esport i també hi ha més casos semblants al nostre que ens donen la raó perquè la permanència es pugui produir un cop iniciada la temporada 2023 - 2024", assegura Dalmau.


Al club blanc-i-blau ja han viscut una situació semblant aquest any al seu futbol. El Cadet maresmenc ha disputat el partit decisiu per decidir el campionat de lliga contra el Santvicentí un cop finalitzada la temporada. La represa d'aquest enfrontament s'ha jugat després de concloure el curs, "però perquè els dos equips es jugaven l'ascens a Primera Divisió".
TORNA
Et pot interessar
El Llavaneres lluitarà fins al final per mantenir-se a Segona Catalana
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB