El Lloret consolida el Juvenil A amb l'objectiu de l’ascens a Nacional

GENERAL
Per Ot Manresa el 01/02/2023
El Lloret consolida el Juvenil A amb l
Fotògraf: CF Lloret
El CF Lloret està vivint un any històric. Després de tancar l’any del centenari, la temporada actual apunta fort.

El Juvenil A de l’equip selvatà està superant totes les expectatives. L’equip és líder al grup 2 de Preferent amb un equip que trenca tots els esquemes.


L’equip ha tancat la primera volta en primera posició. I en vol més. Amós Gasca és entrenador d’aquesta plantilla competitiva i ambiciosa. Aquesta temporada, hi ha hagut forces canvis a l’equip: “Som 21 jugadors i hi ha hagut 14 incorporacions. Estem molt contents i satisfets amb els 14 nous i els 7 de la temporada passada.” Una “plantilla potent” que ha mantingut la línia ascendent. 


“L’any passat teníem una línia de treball molt bona. Aquest any, hem seguit amb aquesta dinàmica però hem incorporat a Gabri Gasca a l’staff tècnic i Jaume Estevez que ens donen un salt qualitatiu a l’hora de treballar”.

 

Líders amb números positius. 


Partits guanyats amb solvència però sempre ben treballats: “crec que també estem on estem perquè hi ha hagut partits que podíem haver empatat o perdut però per detalls -per estar més contundents a les àrees- hem acabat guanyant”. I és que molts partits s’han decidit també per la mínima. Per detalls. Però això també és futbol. I jusament, ser primer després de tota una volta no és casualitat ni sort: “Si ens han anat a favor és pel treball de l’equip, la serietat i el respecte.”

 

A tot això, la confiança en l’equip és plena, però no està res tancat. Des de l’equip tècnic consideren que “aquesta segona volta serà molt més difícil. Ens ha costat moltíssim guanyar tots els partits d’aquest any. Tots els equips de la lliga -no només els de la part alta- tenim un nivell molt similar.” 


A la classificació el segueix de ben a prop l’UE Fornells 4 punts per sota. Amb una diferència de 6 punts i tercera posició, la UE Quart.” De principis, la diferència de punts és notòria entre els tres primers. Però Gasca avisa que “el dia que juguem contra un equip i ens pensem que som millors perquè ells estan més a baix, aquell dia perdrem. Treballem per mantenir sempre el respecte cap a tothom”.Fora pressions, el míster i el club es mostren orgullosos de la plantilla. De fet, sorprenentment, l’ascens no era un tema que hagués estat sobre la taula, fins ara. La incorporació dels 14 nous jugadors i la continuïtat de la resta, no va anar supeditada per marcar-se l’objectiu de l’ascens, tal com explica Gasca: ““Ells tampoc ho esperaven, quan vam parlar no se’ls va dir que seria l’objectiu. No s’ho esperaven. Ens hem trobat que estem a dalt i mirarem allargar-ho al màxim possible.” Una de les claus dels bons resultats és la predisposició, i és que “estan contínuament escoltant i preguntant el perquè. Això dona molt. A aquest equip, li expliques com vols fer les coses i veus a 21 persones creient en tu”.


També hi ha una traducció a nivell tàctic. “Una de les claus és que tenim força estona la pilota. Quan tens la pilota, no et poden atacar”. 39 gols a favor i 15 en contra. Unes xifres més que positives: “intentem que domini part ofensiva, defensiva, estratègia i competició. Una mica tot. Però si hagués de definir entre atacant i defensiu, crec que som atacants. Intentem ser un equip actiu, no reactiu. Això ens ajuda a que ens ataquin menys.”


 


I quan un equip treballa des del primer lloc de la classificació, als entrenadors se’ls afegeix un altre rival a batre: la pressió. Però Gasca no creu “que la paraula sigui pressió. Pressió la teníem la temporada passada, que ens vam marcar l’objectiu de ser campions i ho vam aconseguir. Aquest any la paraula seria il·lusió: per continuar quantes més jornades millor estant a dalt.” Una altra clau de la dinàmica del Lloret.


Il·lusió, sobretot, per complir un somni.


L’ascens de Preferent a Nacional seria un pas de gegant pel club. Justament l’entitat acaba de complir, aquest passat 2022, els 100 anys d’història. Un equip centenari que busca compartir metes: el primer equip també està en posicions d’ascens. I aconseguir-ho en doble partida “seria un somni. Una fita molt important pel club i una alegria pel municipi de Lloret de Mar. Faríem una festa grossa, segur”.

 

Una promesa, com totes, que tothom vol complir. El regal de la celebració ve donat per la regularitat i la identitat com a equip. Dues fites que el Lloret juvenil ha demostrat ser capaç de fer possible. Ara només falta gaudir de la trajectòria mentre es fa realitat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

TORNA
Et pot interessar
El Lloret consolida el Juvenil A amb l'objectiu de l’ascens a Nacional
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB