El Racing Vallbona haurà de marxar de la 'Vallbonera' la propera temporada

SEGONA CATALANA
Per Manel Expósito el 19/09/2022
El Racing Vallbona haurà de marxar de la
Fotògraf: Racing Vallbona
El Municipal de Vallbona aturarà la seva activitat a finals del curs 2023 - 2024 a causa de les obres de Rodalies a la R2
El barri de Vallbona es veurà afectat a partir de l'any 2023 a causa del soterrament de les vies del tren a Montcada i Reixac. Aquesta acció per part de Rodalies, tindrà la seva afectació al Racing Vallbona, entitat del barri i club amb primer equip a Segona Catalana

El Consell de Ministres va aprovar aquesta futura acció a principis d'any, però no serà fins a aquest any 2023 quan comencin les obres. Durant pràcticament quatre anys, el club barceloní haurà d'exiliar-se del seu Municipal a una nova instal·lació, ubicada temporalment al barri. 

"El club ja està informat d'aquesta acció de soterrar les vies del tren i, malauradament, hi ha una part del camp que es veurà afectada. Per aquesta raó haurem de marxar", exposa José Palomo, president del Racing Vallbona.


Tot i així, el màxim responsable de l'entitat ho té clar: "nosaltres haurem de marxar, d'acord. Ara bé, no ho farem fins que estigui finalitzada la nova instal·lació provisional i també els mòduls. L'Ajuntament de Barcelona destinarà uns terrenys a ubicar una gespa amb mòduls i estarem allà durant el temps de les obres. El nostre actual camp també ho aprofitarà Rodalies per deixar material", afegeix Palomo. 

Durant aquesta temporada i pràcticament la totalitat del curs 2023 - 2024, el primer equip del Racing Vallbona i el seu futbol base encara jugaran al Municipal de Vallbona. Aproximadament, la 'Vallbonera' tornarà a estar activa a partir de la temporada 2028- 2029.
TORNA
Et pot interessar
El Racing Vallbona haurà de marxar de la 'Vallbonera' la propera temporada
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB