El Roda de Barà organitza el torneig de cloenda de F7 de la temporada

SEGONA CATALANA
Per Redacció el 08/06/2022
El Roda de Barà organitza el torneig de cloenda de F7 de la temporada
Fotògraf: C. At. Roda de Barà
Caps de setmana de l'11 i 12 de juny i 18 i 19 del mateix mes al Municipal de Roda de Bara
El Club Atlètic Roda de Barà tancarà durant aquest mes de juny la temporada 2021 - 2022 amb la disputa del torneig de club de F7, dividit en dos caps de setmana. L'11 i el 12 de juny serà el torn dels conjunts alevins i prebenjamins i, una setmana després, els equips benjamins i l'Escola agafarà el relleu per tancar un gran curs al club (18 i 19 de juny).

UE Sitges, CF Gelida, SE AEM, C. Gimnàstic Tarragona, UE Sant Sadurní, CF Base L'Arboç, CD Almeda, FP EF Pobla de Mafumet, CE Esc. F. Tàrrega, CE Anoia, EF Valls, PB Barcino, PB Collblanc Sants, UE La Palma Cervelló, Cambrils Unió CF, Fund. Esp. At. Vilafranca, CE Santes Creus i UE Sant Jaume d'Enveja seran tots els equips convidats a un torneig que omplirà el Municipal de Roda de Berà. 


En total hi haurà 18 clubs representants al torneig de cloenda del Roda de Barà amb representació d'entitats de Tarragona, Barcelona i Lleida. Un gran ambient de futbol a la festa del club del Baix Gaià. 

Portes obertes

D'altra banda, el club ha organitzat les portes obertes durant aquesta primera quinzena del mes de juny i que conclourà divendres 17 de juny, un dia abans del darrer cap de setmana del torneig. Per a més informació, podeu contactar amb aquests dos telèfons: 695 470 622 (F11) i  657 784 616 (F7).
TORNA
Et pot interessar
El Roda de Barà organitza el torneig de cloenda de F7 de la temporada
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB