Els dos escenaris que es planteja l'Atlètic Lleida per al primer equip i el filial lleidatà

LLIGA ELIT
Per Manel Expósito el 29/02/2024
Els dos escenaris que es planteja l
Fotògraf: Arxiu
La futura arribada del CF Badalona Futur a Lleida comença a posar sobre la taula quines realitats es poden produir la propera temporada al club
Encara som a l'equador de la temporada 2023 - 2024, però força clubs catalans ja han començat a planificar el curs 2024 - 2025. El futur de l'Atlètic Lleida és de les realitats més actives actualment. Des de principis de temporada, el club lleidatà s'ha vinculat amb el CF Badalona Futur, equip de Segona RFEF, i a mesura que ha avançat l'actual curs s'han intensificat els rumors del vincle entre ambdós clubs.

La relació és estreta entre les dues entitats, lleidatans i badalonins, però en la temporada actual no s'ha executat cap vincle esportiu, tot i que sí s'han mantingut relacions entre Atlètic Lleida i Badalona Futur. A Lleida hi ha divisió d'opinions sobre aquesta relació i també discrepàncies entre els lleidatans que veuen amb bons ulls la relació i els opositors a aquesta nova realitat que es pot produir a la ciutat.


Des de l'Atlètic Lleida ja han començat a preparar la temporada 2024 - 2025 i al club ja es defineix el CF Badalona Futur com a "primer equip" i l'actual Atlètic Lleida de Lliga Elit com a "equip filial", és a dir, Club Atlètic Lleida A i Club Atlètic Lleida B.

Qui pogués pensar que l'actual equip de la primera divisió catalana es dissoldria la propera temporada, s'equivoca. La plaça de Lliga Elit es mantindrà el proper curs i serà un equip formatiu, de cara a nodrir el primer equip amb joves del planter. Aquest bloc competirà al Ramon Farrús, i l'escenari del primer equip estarà condicionada per l'evolució del CF Badalona Futur. 


Si el conjunt badaloní es manté a Segona RFEF - el conjunt de Ferran Costa és ara com ara líder en solitari del grup 3 i amb la promoció d'ascens quasi assegurada -, competirà també a l'Estadi Municipal Ramon Farrús. Si s'assoleix l'ascens a Primera RFEF, categoria que exigeix aquesta temporada gespa natural, s'haurà de plantejar una opció alternativa: el Camp d'Esports.

Anar més enllà, realitat que ha ocorregut a la Unió Esportiva Cornellà viatjant cada 15 dies a Palamós (a més de 130 quilòmetres de distància) no es descarta que també es pogués arribar a produir a Lleida, però en aquest cas picant a la porta del CF Reus Reddis (?), a 110 quilòmetres de Lleida.
TORNA
Et pot interessar
Els dos escenaris que es planteja l'Atlètic Lleida per al primer equip i el filial lleidatà
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB