Els entrenadors de Primera Catalana fan la seva tria d'aspirants

PRIMERA CATALANA
Per Manel Expósito el 25/09/2022
Els entrenadors de Primera Catalana fan la seva tria d
Fotògraf: FCF
47 dels 48 tècnics de la primera divisió catalana comuniquen tres dels seus favorits en les seves lligues
47 dels 48 entrenadors de la Primera Catalana 2022 - 2023 han acceptat el repte de comunicar, de forma anònima, els tres equips amb més possibilitats de regnar en la seva lliga. Tot i que no ha estat una tria fàcil de sentenciar, hi ha hagut força quòrum general i als tres grups hi ha aspirants que destaquen en aquest llistat. 

La nova temporada a Primera Catalana arrenca aquest primer cap de setmana del mes d'octubre i finalitzarà a finals del mes de maig, amb la cloenda de la darrera jornada de la lliga regular. Aquests han estat els resultats de l'enquesta als entrenadors: 

Grup 1


No hi ha debat. La UE Figueres és el gran aspirant. Té el 93,75% dels vots entre els 16 entrenadors del grup 1 de Primera Catalana. La competència per al conjunt de Yoyo Gálvez es troba força fragmentada, amb un ventall de quatre aspirants amb força suport: CF Lloret (50% de suport), UE Vic (43,75%), EC Granollers (43,75%) i AEC Manlleu (43,75%)

Amb menys força, però també presents en aquesta enquesta, apareixen el FC L'escala (18,75% de suport) i el CE Bescanó (7,69%).


Grup 2


Entre els 16 aspirants al grup 2, els favorits entre els entrenadors tenen clar accent lleidatà: Atlètic Lleida (93,75% de suport) i FCJ Mollerussa (87,5%). Moltíssima distància entre els conjunts que dirigeixen Josep Mª Turull i Jordi Cortés amb la resta dels conjunts d'1cat2. 

EE Guineueta (31,25% de suport), Sant Cugat FC (25%), At. Horta (25%), CE Sabadell B (18,75%, CF Igualada (12,5%) i FC Martinenc (7,69%) són els altres sis conjunts amb opcions destacades, des del punt de vista dels professors de la categoria. 

Grup 3


Finalment, el grup 3 de Primera Catalana és el més anivellat de tots. El nouvingut Reus FC Reddis ha estat l'equip amb més vots (80% de suport) i molt a prop és troba la tripleta formada per Santfeliuenc FC (66,66%), UE Valls (66,66%) i UD Viladecans (60%). El filial de l'Europa també treu el cap en aquest llistat (13,3%), així com FC Ascó (6,66%) i CF Can Vidalet (6,66%).


Les dades 


UE Figueres i FCJ Mollerussa són els dos equips que més vots han rebut entre els entrenadors rivals. 

EC Granollers és el conjunt procedent de Tercera RFEF amb més suport, tot i que no ha estat escollit per part de tots els entrenadors. 

CE Sabadell B, CE Europa B i Reus FC Reddis són els tres equips que arriben procedent de Segona Catalana que apareixen entre les opcions d'aspirants dels tècnics rivals. 

El grup 2 de Primera Catalana és el més anivellat amb vuit conjunts aspirants per part dels entrenadors: Atlètic Lleida, Mollerussa, Guineueta, Sant Cugat, Horta, Sabadell B, Igualada i Martinenc.

*La mitjana al grup 3 s'ha fet amb 15 tècnics, ja que no hem rebut resposta per part d'un entrenador
TORNA
Et pot interessar
Els entrenadors de Primera Catalana fan la seva tria d'aspirants
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB