Isern: "Amb la nostra candidatura, els clubs no pagaran la quota d'inscripció ni la de manteniment informàtic"

GENERAL
Per Redacció el 17/05/2022
Isern: "Amb la nostra candidatura, els clubs no pagaran la quota d
Fotògraf: 'Un Canvi Amb Experiència'
Eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol: Entrevista al candidat Juanjo Isern

El candidat a la presidència de la Federación Catalana de Futbol Juanjo Isern ha atès els micròfons de GolCat per parlar de les seves propostes i els punts forts de la candidatura ‘Un Canvi amb Experiència’, a poc menys d’una setmana de les eleccions a l’FCF.


L’expresident de l’Europa, exvicepresident de l’FCF i exdirector del Servei Català de Trànsit de la Generalitat compta amb una trajectòria envejable, tot i que encara li falta la seva cirereta al pastís, que és, ni més ni menys, que la presidència a l’FCF. Isern ha reconegut que fa molt de temps que prepara un equip de candidatura amb especialistes en cadascuna de les matèries, amb l’objectiu de fer un canvi radical a l’actual Federació en tots els seus àmbits.


Sóc una persona que porta molts anys en el món del futbol, he tingut responsabilitats importants tant a nivell de club com a nivell de Federació. Comptem amb un equip com mai ha existit a nivell de capacitat i experiència per tirar endavant una gran FCF”, ha afirmat Isern, qui ha reconegut que “l’FCF actual viu per interessos econòmics, no esportius. Hem tocat fons com a imatge i dignitat”.Un dels punts que més ha remarcat és que es tracta d’una candidatura altruista i que, si surten guanyadors, cap membre de la seva junta cobrarà, inclòs el president. “Només els dos darrers presidents que ha tingut l’FCF han cobrat, i justament són els qui han generat aquests problemes judicials pel desig de poder que tenen entre ells. Nosaltres no cobrarem, i millorarem el pressupost federatiu. El primer dia, els clubs veuran que no hauran de pagar la quota d’inscripció ni la quota de manteniment informàtic. La nostra candidatura és altruista i implicarà una millora en l’economia dels clubs”, ha assenyalat.


Tots van amb objectius econòmics. És indigne i per això no vam valorar pactar amb ningú”, ha reiterat amb relació als altres candidats. 


D’altra banda, ha insistit en el fet que “Catalunya ha de tenir equip oficial i lluitar amb potències de nivell mundial i europeu”, i que, si esdevé president de l’FCF, les delegacions territorials de la Federació romandran obertes els caps de setmana, un aspecte molt sol·licitat pels clubs en l’actualitat.

TORNA
Et pot interessar
Isern: "Amb la nostra candidatura, els clubs no pagaran la quota d'inscripció ni la de manteniment informàtic"
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB