L'emoció del play-off torna a Segona Catalana 5 anys després

SEGONA CATALANA
Per Redacció el 03/05/2024
L
Fotògraf: Arxiu
La covid i l'FCF van aturar les promocions d'ascens, amb la 2cat encara més perjudicada durant aquest lustre
Bentornat, play-off! Cinc anys després de les darreres promocions d'ascens a Primera Catalana, l'emoció de les finals d'ascens a la màxima categoria catalana fins a la passada temporada tornarà a viure's aquest mes de juny. 

Encara resten cinc jornades als sis grups de Segona Catalana, però els aspirants a disputar el play-off d'ascens ja tenen nom i cognom. Ara bé, com es desenvoluparà el play-off d'ascens a Primera Catalana?

A diferència de les anteriors experiències, les promocions d'ascens a Segona Catalana seran internes. Anteriorment, els subcampions de cada grup s'enfrontaven contra els segons de la resta de grups després d'un sorteig pur a la seu de l'FCF per designar els enfrontaments i l'ordre de les eliminatòries. 


Aquesta temporada 2023 - 2024, el segon de grup s'enfrontarà al tercer classificat de la seva lliga. Partit d'anada al camp del pitjor classificat i enfrontament de tornada a l'escenari del segon posicionat. En cas d'empat després de l'eliminatòria hi haurà pròrroga i, si fos necessari, tanda de penals.

Ara com ara, no hi ha cap grup que estigui decidit i encara hi ha molts equips implicats a tots els grups. CF Singuerlín, al grup 2, té a tocar l'ascens com a campió i és el líder més destacat, amb una distància de 9 punts amb el segon, Racing Vallbona.

En aquest ENLLAÇ es poden consultar les classificacions dels sis grups de Segona Catalana.
TORNA
Et pot interessar
L'emoció del play-off torna a Segona Catalana 5 anys després
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB