La banqueta de l'AE Roses, de pare a fill

SEGONA CATALANA
Per Manel Expósito el 05/06/2022
La banqueta de l
Fotògraf: AE Roses
Ramon Pérez tanca etapa al primer equip i el seu fill i capità Eric Pérez agafa les regnes després de penjar les botes
L'Agrupació Esportiva Roses viurà un canvi de cicle a la banqueta del primer equip de l'Alt Empordà la propera temporada. Un canvi de dirigent al capdavant del vestidor, però que no serà ben bé una nova era al club, ja que la filosofia serà força semblant.

Ramon Pérez va decidir fa uns mesos que aquest any seria la seva darrera temporada al Roses, en l'estrena del Club a Segona Catalana. La proposta de relleu al conjunt blaugrana es trobava al mateix vestidor: Eric Pérez. Capità de l'equip i fill d'en Ramon.

Amb 27 anys, l'Eric va acceptar el repte de la banqueta del Roses, després d'arrossegar durant diversos anys el maldecap de les lesions. Una aposta del club per un jugador i entrenador de la casa, que ha entrenat durant pràcticament 10 anys als conjunts formatius del Roses.

"És un canvi important, però crec que tinc la confiança del Club després de sumar 8 anys dirigint equips al Roses. No trobo cap altre lloc millor per començar a entrenar un equip de categoria Amateur. Quan m'ho van oferir, l'equip estava patint i en Ramón ja em va oferir el càrrec. Abans de començar el play-off, ja era conscient que si em retirava, acceptaria el repte", assegura el nou entrenador del Roses a GolCat.


Tot i que es retira amb només 27 anys, l'Eric encara deixarà una petita finestra a tornar a jugar en un futur. "Podria ser i no ho descarto. Mantindré la meva activitat esportiva. Si no pateixo tant, ja veurem si torno a jugar. De moment començo el projecte a les banquetes i esperem construir un bloc competitiu i amb objectius ambiciosos", reconeix.

Aquesta joventut al capdavant de l'equip no serà un hàndicap, ja que té "el respecte com a capità i com a persona" dels ja excompanys de l'equip. "Tenia molt de pes al vestidor i ells saben la classe de persona que soc. S'ha de diferenciar l'amistat fora del camp i la relació al camp".


Finalment, l'Eric no s'ha oblidat del seu antecessor en la seva presentació pública com a nou tècnic del Roses: "Ha estat molt important tancar l'etapa sota les ordres del meu pare, un referent del futbol català. Un final perfecte".

Per la seva banda, en Ramon continuarà vinculat amb l'entitat de l'Alt Empordà després de 4 temporades al primer equip. "Ajudaré al club, ja que formo part de la Junta Directiva, col·laboro amb el futbol base i ara agafaré el 'rol' de director esportiu. Aquest punt final és una decisió premeditada des de fa temps. El meu fill és jugador del club i compartim una filosofia molt semblant. És un projecte continuista en aquest aspecte. És una decisió meva i del Club. Fa 14 anys que sóc amb aquest president i és un projecte que vam iniciar l'any 2010", exposa.


El ja exentrenador empordanès també ha tingut un missatge dirigit al seu fill i nou entrenador del Roses: "El meu fill ha jugat a bon nivell, però les lesions l'han perjudicat el genoll. Em fa il·lusió que l'Eric agafi el primer equip. És el meu fill i compartim un tarannà molt semblant".

El Roses tornarà a competir a Segona Catalana el curs 2022 - 2023 després de mantenir la categoria al play-off de permanència.
TORNA
Et pot interessar
La banqueta de l'AE Roses, de pare a fill
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB