La Federació vol campió de Primera Catalana

PRIMERA CATALANA
Per Manel Expósito el 03/05/2022
La Federació vol campió de Primera Catalana
Fotògraf: Manel Expósito / Guillem Sánchez
L'FCF vol recuperar la Fase Final de la primera divisió catalana entre els campions dels tres grups i el millor segon
Tornarem a viure la Fase Final entre els campions de Primera Catalana? Aquest és l'objectiu de la Federació Catalana de Futbol (FCF) aquesta temporada. Després de dues edicions sense disputar-se a causa de la covid i la reestructuració dels grups a Primera i Segona Catalana, l'FCF vol que aquest estiu es torni a disputar la lluita pel títol a Primera Catalana. 

Tot i que no és oficial que es pugui organitzar aquesta competició, l'FCF contactarà amb els clubs i s'intentarà buscar una data al calendari perquè els campions dels tres grups de Primera Catalana i el millor segon (ara mateix l'AEC Manlleu) disputin la Fase Final del Campionat de Catalunya Amateur de Primera Catalana. 


L'FCF parlarà amb els clubs per conèixer el seu interès i disponibilitat. El cap de setmana del 28-29 de maig finalitza la temporada al grup 3 de Primera Catalana i a partir del mes de juny es podria començar a organitzar el campionat, sempre que hi hagués predisposició per part dels clubs. 

Si finalment es disputa aquesta competició, el campió obtindria el títol de la categoria, però no disputaria la Fase Prèvia de la Copa del Rei 2022 - 2023.

La temporada 2018 - 2019 va ser la darrera en què es va organitzar la fase final de Primera Catalana entre la UE Vilassar i el FC Andorra, amb victòria tricolor a Manresa (0-2). 
TORNA
Et pot interessar
La Federació vol campió de Primera Catalana
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB