La lluita per seguir vius del CF Cultural Bonavista

SEGONA CATALANA
Per Minerva Pacheco el 18/01/2022
La lluita per seguir vius del CF Cultural Bonavista
Fotògraf: CF Cultural Bonavista
El conjunt de Sergio López va aconseguir la seva primera victòria de la temporada, més d'un any després del darrer triomf
El CF Cultural Bonavista no ha començat molt bé la temporada al grup 8A de Segona Catalana. L’equip dirigit per Sergio López no havia guanyat cap partit en la primera fase, fins al passat dissabte 15 de gener. 14 derrotes en 14 jornades. Una situació difícil i frustrant per un equip que ha treballat de valent dia a dia per aixecar-se d’aquest estat anímic.

A causa d’aquesta mala ratxa de derrotes, molts jugadors han abandonat el club en els darrers mesos i ara estan buscant altres futbolistes per poder tenir bona plantilla i competir. “La primera fase ha sigut una mica complicada. La plantilla era justa i molts jugadors al no guanyar cap partit van començar a marxar. La situació que hi ha a l’equip és complicada. Estem intentant portar alguns jugadors per poder guanyar algun partit aquesta segona volta”, comenta López.

L’equip tarragoní va fer història l’any 2019 amb l'ascens a Segona Catalana. Un salt de categoria merescut per a un equip que va patir i es va deixar la pell al camp. Sergio López va tornar aquesta temporada a dirigir el club després de dos anys i tant el club, la directiva com els jugadors confien plenament en ell i en la seva capacitat de poder tirar endavant l’equip. I ell, està orgullós d'haver tornat al club verd.


Bonavista
Alba Pérez 

L’objectiu principal del club era fer una bona primera fase i, a poder ser, quedar entre els tres primers per estar salvats. Però no ha sigut així. En aquesta segona fase, tots els equips parteixen amb 0 punts i tindran una nova oportunitat per poder salvar-se. El míster farà tot el que pugui perquè el Bonavista se salvi del descens. “Aquí he tornat un altre cop per intentar millorar la situació i portar al club on es mereix”, comenta Sergio. 

Primera victòria de l'any


El Bonavista va començar la segona volta amb una derrota davant l’Altafulla per 4-2 i una victòria en la darrera jornada contra el Vilaseca per 3-0. La primera victòria d’aquesta temporada a Segona Catalana que els motiva a seguir endavant. “És una victòria molt important que ens puja l’ànim a tot l’equip. Ens ho mereixíem i esperem seguir en aquesta línia per aconseguir l’objectiu”, conclou Sergio.


El 10 d'octubre de l'any 2020 va ser el darrer triomf del Bonavista en lliga, fa més d'un any i tres mesos. Justament, va ser en la darrera jornada que es va poder disputar durant el curs 2020 - 2021, abans d'anul·lar-se oficialment l'any. 

Encara queden molts partits per disputar i l’equip està disposat i amb ganes de donar el màxim per salvar-se. Molta sort, Bonavista!
TORNA
Et pot interessar
La lluita per seguir vius del CF Cultural Bonavista
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB