La Policia Nacional es persona a la seu central de la FCF i recull documentació

GENERAL
Per Redacció el 02/12/2021
La Policia Nacional es persona a la seu central de la FCF i recull documentació
Fotògraf: Arxiu
A instàncies del Jutjat número 15 de Barcelona, el membre del CNP ha estat mitja hora parlant amb treballadors de la Federació
L'actualitat a la Federació Catalana de Futbol segueix tenint novetats i notícies més enllà de la gespa i els camps de futbol. Aquest mateix matí, segons ha avançat el programa de la Cadena SER 'Què T'hi Jugues!', un inspector de la Policia Nacional s'ha personat a les oficines centrals de la seu de la Federació Catalana de Futbol al carrer Sicília. 

A instàncies del Jutjat número 15 de Barcelona, el membre del CNP ha estat mitja hora parlant amb treballadors de la Federació. L'ofici d'aquesta visita té relació amb una denúncia en què el president de la Federació Catalana de Futbol, el sr. Soteras Vigo, hauria pressionat a la Fundació de la Federació per tal que contractés un familiar, i més concretament al seu gendre,Lucas Viale, per participar en un campus inclusiu de sis dies. 


Aquesta investigació forma part d'un conjunt de diferents fronts que el jutjat i la policia tenen oberts contra les irregularitats federatives. Segons ha afegit el programa radiofònic, l'inspector policial s'hauria emportat documentació de la seu central de la Federació.

Mundo Deportivo detalla que Viale va rebre una quantitat aproximada de 28.000€ més 5.880€ per a la declaració de l'IVA, a tavés d'un compte de la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol.


Durant el registre d'aquest matí, el president de la FCF es trobava en un acte institucional a les Terres de l'Ebre. El president autònomic es reuneix aquesta tarda amb els presidents de les comarques del Montsià, Terra Alta, Ribera d'Ebre i Baix Ebre.
TORNA
Et pot interessar
La Policia Nacional es persona a la seu central de la FCF i recull documentació
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB