La representació barcelonina a la Segona Catalana 2024 - 2025 podria ser absoluta

SEGONA CATALANA
Per Manel Expósito el 04/03/2024
La representació barcelonina a la Segona Catalana 2024 - 2025 podria ser absoluta
Fotògraf: UE Avià
El nou Pla de Competició augmentarà la presència dels conjunts de la província de Barcelona
La ruptura de la divisió de Segona Catalana a partir d'aquesta temporada en una categoria no interprovincial podria provocar un nou increment de l'agrupació d'equips més enllà de la seva delegació a partir del curs 2024 - 2025

El CF Cubelles ha estat el primer conjunt que aquesta temporada ha patit aquesta nova norma federativa i, molt probablement, es tornarà a repetir el curs vinent. El conjunt del Penedès - Garraf ha competit a Tarragona en la temporada que està finalitzant i no ha estat un camí gens fàcil i agradable de superar. 

Aquesta realitat té molts números de reproduir-se a Lleida la propera temporada. No se sap quin equip patirà aquest malson (?), però l'equip més proper a Lleida - actualment a Segona Catalana o que assoleixi l'ascens al mes de juny procedent de Tercera - serà l'equip que formi part del grup 5 la propera temporada.


Recordem que, novament, no hi haurà promoció d'ascens a Tercera Catalana aquesta temporada. El millor segon de tota la Tercera Catalana també pujarà de categoria i, segons els descensos catalans de Segona RFEF i els ascensos de Tercera RFEF, hi haurà més o cap conjunt amb aquest premi.

UE Avià (48) i CD Can Parellada (46) són, ara com ara, els dos millors segons de la categoria. En tercera posició, hi ha un bon grapat d'equips amb 44 punts. La majoria, barcelonins: Arbúcies (Girona), Guineueta B, APA Poble Sec, Piera, Almacelles (Lleida) i La Cava (Tarragona i Terres de l'Ebre).

Les permanències dels equips de Primera Catalana també tindran la seva importància a l'hora de confeccionar els futurs grups. Les conseqüències a Girona i Tarragona no patirien cap canvi destacat respecte les agrupacions actuals.
TORNA
Et pot interessar
La representació barcelonina a la Segona Catalana 2024 - 2025 podria ser absoluta
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB