La revolució del CF Bufalà i el canvi de gespa amb Sports&Landscape by Ignasi Senabre

QUARTA CATALANA
Per Manel Expósito el 26/04/2023
La revolució del CF Bufalà i el canvi de gespa amb Sports&Landscape by Ignasi Senabre
Fotògraf: Manel Expósito
La reivindicació del club badaloní amb el suport dels pares es va traduir en un absolut rentat de cara al camp municipal del 'Bufa'
La unió fa la força i la pressió provoca accions. Amb aquesta premissa i filosofia, el CF Bufalà ha aconseguit que el canvi de gespa al seu Municipal sigui una realitat i l'inici d'una nova vida i encara més implicació i feina per part de la Junta Directiva del club badaloní. 

Sports&Landscape by Ignasi Senabre van ser els artífexs del canvi de gespa artificial sostenible a Badalona. Una acció cabdal i que cal mencionar. "Abans de l'actuació d'Ignasi Senabre, havíem tingut tres actuacions municipals amb tres gespes i el problema encara el teníem. Van fer un estudi de la gespa i ens van traslladar quina era la problemàtica. Fa poc menys d'un any que la tenim i excel·lent", transmet el president del CF Bufalà, Jordi Domènech


Amb el canvi de gespa solucionat, el club va començar a liderar altres iniciatives fonamentals al camp: millora de la imatge de la graderia, corporativisme al camp, nou accés vestidors...i properament hi haurà seients a tota la graderia. 

"Nosaltres hem aconseguit l'actuació municipal gràcies a l'ajuda dels pares i la massa social que tenim. Aquesta és la realitat i única solució en què els clubs han d'arribar perquè els Ajuntaments actuiïn. Si cap club es troba en la mateixa situació que nosaltres, ha de moure la seva massa social. Nosaltres ens trobàvem en una situació que ja superava el límit", pronuncia el president del Bufalà. 


Domènech valora la seva experiència, relació i actuació d'Sports&Landscape by Ignasi Senabre durant els mesos en què es va portar a terme el canvi de gespa. 

Esportivament, el canvi de gespa també ha comportat una millora del nivell esportiu del club, en què també s'ha tornat a confeccionar un equip amateur i aquest diumenge poden ascendir a Tercera Catalana (grup 6 Quarta Catalana).
TORNA
Et pot interessar
La revolució del CF Bufalà i el canvi de gespa amb Sports&Landscape by Ignasi Senabre
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB