La UE Aldeana estrena nova gespa Sports&Landscape by Ignasi Senabre

SEGONA CATALANA
Per Redacció el 19/01/2023
La UE Aldeana estrena nova gespa Sports&Landscape by Ignasi Senabre
Fotògraf: Ajuntament de l'Aldea
El convidat d’honor, el Dr. Ramon Cugat, ha destacat la importància d'una bona gespa de darrera generació i el manteniment ordinari d'aquesta
El camp de la UE Aldeana ha estrenat la nova gespa artificial Team Master 40 de nova generació instal·lada per l’empresa especialitzada a minimitzar l’impacte amb el medi ambient, Sports&Lanscape. A més a més, també s’ha instal·lat gespa artificial al camp annex d’escalfament de l’Aldeana.

La inauguració de la nova gespa ha comptat amb el convidat d’honor el Dr. Ramon Cugat, qui ha signat el llibre d’Honor de l’Ajuntament, i també una representació Sports&Lanscape, encapçalada pel seu director general, Ignasi Senabre.

Com Ajuntament estem molt contents de la implantació de la nova gespa. La Unió té una instal·lació de primer ordre i un dels millors camps de futbol del territori", ha reconegut Xavier Royo, alcalde de l’Aldea. 

 


Per la seva part, el Dr. Ramon Cugat ha volgut destacar i remarcar la importància d'una bona gespa artificial i el seu manteniment rutinari. ”Aquesta gespa ajudarà a millorar la tècnica dels jugadors. Una gespa que s’ha de cuidar i els jugadors han d’adequar les seves botes, i no jugar amb botes per gespa natural. Això és el que hem vist amb molts futbolistes espanyols i aquest és el gran error. Estarem en forma per jugar a futbol ,mai jugarem a futbol per estar en forma”.


El primer equip de la UE Aldeana competeix al subgrup 6B de Segona Catalana i aquesta temporada lluitarà per l'ascens de categoria a Primera Catalana, trepitjant la nova gespa Sports&Lanscape.

TORNA
Et pot interessar
La UE Aldeana estrena nova gespa Sports&Landscape by Ignasi Senabre
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB