L'Alzamora CF celebra el seu 75è aniversari a l'antiga Fàbrica Estrella Damm

TERCERA CATALANA
Per Manel Expósito el 02/03/2023
L
Fotògraf: Alzamora CF
El club del barri barceloní de Porta organitzarà una gran festa el proper 9 de març amb 200 convidats
L'Alzamora CF celebrarà el proper dimecres 9 de març el 75è aniversari del club barceloní a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm. El club del barri barceloní de Porta ha hagut de tancar la seva llista de convidats en 200 invitacions, tot i que espera que sigui una gran festa, plena de sorpreses, agraïments i homenatges. 

"Aquesta celebració serà un gran esdeveniment històric. Porto més de 40 anys vinculat amb el club i mai hem organitzat un acte com aquest que es viurà el proper dimecres. Amb 200 persones convidades i sis mesos d'organització. Hi ha cinc persones dedicades de forma exclusiva en l'organització del 75è aniversari, a més del suport i ajuda de la Junta Directiva", explica el president de l'Alzamora, Juan José García. 


La temporada 2022 - 2023 és un curs molt especial per aquesta commemoració (l'Alzamora es va fundar l'any 1948) i per aquesta raó els equips blanc-i-vermells llueixen una equipació especial, amb un disseny personalitzat i un escut que recorda l'aniversari del club. 

El president del Club ens presenta l'acte del 75è aniversari i també les grans fites que s'han assolit a l'Alzamora durant el darrer mig segle de vida de l'entitat:
TORNA
Et pot interessar
L'Alzamora CF celebra el seu 75è aniversari a l'antiga Fàbrica Estrella Damm
Twitter
Facebook
UNEIX-TE AL CLUB